HABER GERÇEK 9 YAŞINDA…

Yiğit Medya Grup kuruluşlarından, 05 Ocak 2015 tarihinde yayın hayatına başlayan Haber Gerçek Haber Portalı 9.yıla "merhaba" dedi...

HABER GERÇEK  9 YAŞINDA…
4.01.2024 - 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
92

HABER GERÇEK HABER PORTALI Genel Yayın Yönetmeni Muammer Kızılırmak, 9. kuruluş yıldönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi;
"9 yıldır haberleriyle, kalemi ile, sevgisi ile doğru bilgilere yer verdi Karamsarlıktan uzak durduk, yalan haberlerden uzak durduk. 
9 yıldan beri insanlara ulaşarak Düzce’ye yakışır bir haber portalı olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu süre içinde fikirlerimizi mertçe söyledik, hep birlikte coşkularımızı, sevinçlerimizi, acılarımızı paylaştık. Bizler büyük bir Düzceliler ailesiyiz. Düzcelilerle her zaman gurur duyduk. HABER GERÇEK HABER PORTALI  9 yıldır şanla şerefle çizgisini, duruşunu bozmadan bu günlere geldiyse, siz sevgili Düzcelilerin destekleriyle, sevgileriyle geldi. 
Hızla büyüyen ve gelişen Düzce’nin gerek ekonomik, gerekse sosyal olarak geldiği noktada sivil toplum örgütlerinin yanı sıra basın kuruluşlarının katkısı azımsanmayacak derecede büyüktür.
Düzce  basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına denetim görevini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir. 
Bu çerçevede; Düzce’nin gelişiminde  önemli katalizör görevi gören kuruluşlardan birisi olan Haber Portalımızın 9 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. HABER GERÇEK HABER PORTALI toplumumuzun gözü, kulağı ve sesi olmuştur. Bu vesileyle bizlere destek veren herkese çok teşekkür ederiz."

Düzce Rota Haber ailesi olarak Haber Gerçek internet portalinin yeni yaşını caninyurekten kutluyor, Muammer Kızılırmak nezdinde tüm çalışanlarını tebrik ediyoruz.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız