TSO’dan hayırlı olsun ziyareti!

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Türkan ve Yalçın Top, Genel sekterimiz Ayten Nursel Kocadağ ve Proje ofisimizin personelleri, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA) Düzce Yatırım Destek Ofisinin yeni koordinatörü Abdülkadir Uslu’yu ziyaret etti.

 TSO’dan hayırlı olsun ziyareti!
19.08.2019 - 12:40
319

   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Türkan ve Yalçın Top, Genel sekterimiz Ayten Nursel Kocadağ ve Proje ofisimizin personelleri, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA) Düzce Yatırım Destek Ofisi'nin yeni koordinatörü Abdülkadir Uslu’yu ziyaret etti.

 

   Ziyarette, 2019 yılı destek programları kapsamında odamıza ait ve ortak olduğumuz projelerin onaylananları ve yeni geliştirilecek olan MARKA projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

   Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Abdülkadir Uslu’ya yeni görevinde başarılar dilerken, Düzce TSO ile MARKA'nın sürekli iş birliği içerisinde çalışmalar yürüttüğüne dikkat çektiler.