Akçakocalı iş adamından ilçeye yatırım!

Türkiyede ve yurt dışında ticaret yapan Akçakocalı iş adamı Ali Kiremitçi, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı makamında ziyaret etti.

Akçakocalı iş adamından ilçeye yatırım!
22.08.2019 - 14:54
666

   Akçakocalı iş adamı ilçede iş istihdamı sağlayacak fabrika kurmayı planlıyor. Türkiye'de ve yurt dışında ticaret yapan Akçakocalı iş adamı Ali Kiremitçi, Başkan Yanmaz’ı ziyaretinde ilçeye fabrika kurmak istediğini açıkladı.

 

   Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz'ı makamında ziyaret eden Kiremitçi, ilçeye kurulacak olan fabrika hakkında bilgiler verdi “Hedefinin daha çok kişiye istihdam sağlamak olduğunu dile getiren Akçakocalı iş adamı Kiremitçi;   “Fabrikada ilk olarak 80 kişiyi istihdam edeceğiz. Fabrika kuracağımız sahayı inceledik. Başkanımıza sorunlarımızı dinlediği için teşekkür ediyorum. Bizim şu anki yaptığımız yatırımlarımızın bir araya getirmemiz için bir binaya ihtiyacımız vardı. Başkanımızın yardımı ile tüm fabrikaları bir araya toplayıp maliyetleri düşürerek Akçakoca'ya yatırım yapmayı düşünüyorum”  ifadelerini kullandı.

 

   Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ''Yatırımlarınız İlçemize inşallah hayırlı olur. Böyle bir fabrikanın Akçakoca'da bulunmasından çok onur ve gurur duyacağız. Özellikle sizin de Akçakocalı olup Akçakoca’yı tercih etmeniz bizlere ayrıca bir mutluluk verdi. Bu yüzden size teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.