Muhtarlar Gününü kutladılar!

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve MHP Düzce İl Başkanı Caboğlu 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Muhtarlar Gününü kutladılar!
19.10.2019 - 14:45
300

 

   Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve MHP Düzce İl Başkanı Caboğlu 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladılar.

 

Okan Yanmaz

   Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz 19 Ekim Muhtarlar günü ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

 

   Başkan Yanmaz mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

   Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü kulağı konumundadır.

 

   Devletimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir.

 

   Tüm muhtarlarımız mahalle muhtarı sıfatı ile geçmişte olduğu gibi, günümüzde de önemli görevleri başarı ile yürütmeye devam etmektedirler.

 

   Bu duygu ve düşüncelerle; tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyor, Akçakoca için hep beraber el ele gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz.

 

Mustafa Keskin

 

   AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

   İl Başkanı Mustafa Keskin mesajında, 19 Ekim tarihinin muhtarlar günü ilan edilmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “ Muhtarlarımız ve biz siyasetçiler aynı gemide yer alıyoruz. Milletimize hizmet götürmek için çaba gösteriyoruz. Muhtarlarımız mahalle ve köylerinde bizler de tüm il ve Türkiye genelinde hizmet götürerek vatandaşları memnun etmek istiyoruz. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla bizim aramızdaki en kuvvetli bağ ve köprüdür. Onlardan aldığımız güç ve destek ile çalışmalarımızı organize ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde muhtarlarımızla çalışıyor, eksikliklerimizi gideriyoruz.

 

   Bu anlamda, her zaman destek aldığımız ve destekçisi olduğumuz muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, hep birlikte yeni hizmetlerin önünü açacağımıza inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

 

İlhami Caboğlu

 

   Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle yaptığı açıklamada;

 

   "Devletin, vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaşa en yakın idari birimimiz olarak önemli bir görevi ifa eden muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü “nü kutluyor, ebediyete intikal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, görevde olanlara sağlık ve başarılı görevler diliyorum." dedi.