Geçmiş olsun mesajları paylaştılar!

Teknorot fabrikasının alevlere teslim olmasının ve Düzce Belediyesi ve çevre illerden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle uzun saatler sonra kontrol altına alınabilen yangınla ilgili Düzce protokolünden geçmiş olsun mesajları geldi.

Geçmiş olsun mesajları paylaştılar!
2.12.2019 - 11:57
545

  Teknorot fabrikasının alevlere teslim olmasının ve Düzce Belediyesi ve çevre illerden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle uzun saatler sonra kontrol altına alınabilen yangınla ilgili Düzce protokolünden geçmiş olsun mesajları geldi.

 

Faruk Özlü

 

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün Teknorot fabrikasında çıkan yangınla ilgili mesajı şu şekilde: Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Teknorot Otomotiv Ürünleri Fabrikası’nda çıkan yangına Belediyemiz itfaiye müdürlüğü tüm ekipleri ile müdahale etmektedir. Fabrika sahipleri ve personeline geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

 

Tuncay Şahin

 

    Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin Teknorot Otomotiv Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’de yaşanan yangın felaketi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

    Mesajda şu ifadelere yer verildi;

 

   “Ülkemizin kalkınma hamlesinde yüksek istihdam sayısı ve ürettiği katma değerle önemli paya sahip, otomotiv yan sanayi sektörünün öncü firmalarından, Türkiye’nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşundan biri olan Teknorot Otomotiv Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’de yaşanan elim yangın hadisesi bizleri derinden üzmüştür. Fabrika içindeki boyahane ve depo alanlarında çıkan yangın sonucu ciddi maddi hasar meydana gelmesi ile birlikte herhangi bir can kaybı vakasının olmaması tesellimiz olmuştur. Yaşanan üzücü yangın hadisesi dolayısıyla Teknorot Otomotiv Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Leon Kalma başta olmak üzere tüm Teknorot ailesine ve iş dünyamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda hasarların giderilmesi konusunun da yakın takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz” 

 

Mustafa Keskin

 

   AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, "Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ilimizin büyük istihdam fabrikalarından biri olan Teknorot Otomativ Ürünleri Fabrikası'nda akşam saatlerinde çıkan yangın, Düzce Belediyesi ve Çevre illerimizden desteğe gelen İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınmış olup, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Fabrika sahiplerine ve çalışan tüm personele geçmiş olsun."

 

İlhami Caboğlu

 

   MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu'nun mesajı ise şu şekilde: Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ilimizin büyük istihdam fabrikalarından biri olan Teknorot Otomotiv Ürünleri fabrikasında akşam saatlerinde çıkan yangın sebebiyle fabrika sahiplerine ve çalışan tüm personeline geçmiş olsun.

 

Ali Dilber

 

   Düzce Kent Konseyi Başkanı Av. Arb. Ali Dilber ise “Düzce 1. Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren, Teknorot Otomativ Ürünleri Fabrikası'nda akşam saatlerinde çıkan yangın, Düzce Belediyemiz ve Çevre illerimizden gelen İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınmış olduğu bilgisi geldi. Allah-u Teâlâ beterinden korusun. Değerli Fabrika sahiplerine ve çalışan personelimize geçmiş olsun diliyorum” dedi.

 

Nigar Demircan Çakar

 

   Şehrimizin 1 OSB’de bulunan Teknorot Fabrikasında çıkan yangın nedeniyle derin üzüntü duymaktayız, yangında can kaybı olmaması en büyük teselli kaynağımız olmuştur.

 

   Şehrimize ve ülkemize önemli katkılarda bulunan Teknorot Fabrikası yetkililerine ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yangının başladığı andan itibaren özverili çalışmaları ile yangına müdahale eden ilimiz ve çevre illerden destek veren itfaiye ekiplerine teşekkür ederiz.