Millet İttifakı Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Millet İttifakı Düzce CHP Milletvekili Adaylarının köy gezileri devam ediyor. Adaylar gittikleri köylerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Millet İttifakı adaylarının köy gezilerine CHP ve İYİ parti il ve merkez ilçe teşkilatları Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri de katılıyor.

Millet İttifakı Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor
19.04.2023 - 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
226

Millet İttifakı Milletvekili Adayları  Düzköy, Boğaziçi ve Kabalak köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy gezilerindeki sohbetlerde ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ve Ortak Mutabakat Metni hakkında bilgiler veriliyor. Milletvekili 1’inci sıra adayı Talih Özcan ülkenin şahıslara göre değil, anayasa ve yasalarla yönetileceğini belirtti ve şu görüşlere yer verdi, "Millet İttifakı olarak 6 partinin uzlaşarak hazırladıkları Ortak Mutabakat Metni bulunuyor. Bu metinde tarımdan sanayiye kültürden spora kadar her alanda neler yapacağımız maddeler halinde tek tek yazılı. Millet İttifakı olarak bizler inanarak, ülkenin menfaatleri için bir araya geldik. Sizler de bize inanın ve bu ülkeyi aydınlık yarınlara çıkaralım." dedi. Millet İttifakı 2’inci sıra Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz de yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi, "İktidar özellikle Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile birlikte ülkeyi TEK ADAM rejimine göre yönetiyor. Bir kişinin söyledikleriyle, talimatlarıyla ülkeyi yönetiyorlar, aslında yönettiklerini zannediyorlar. Bu ülkenin kökleşmiş kurumları talimat almadan iş yapmıyor. Dolayısıyla tek bir kişinin iradesi hakim. Oysa bizler halkın iradesini ortaya koyacağız. Demokrasiyi tam kurum ve kurallarıyla harekete geçireceğiz." dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız