DÜZCELİLER COŞKUN SABAH ŞARKILARIYLA EĞLENDİ

Düzce Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Türk Müziği’nin efsane sesi Coşkun Sabah’ı Düzcelilerle buluşturdu.

28.05.2023 - 11:22
Güncelleme 28.05.2023 - 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
530

Düzce, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ev sahipliğinde Türkiye’nin en önemli ud virtüözlerinden, ünlü sanatçı Coşkun Sabah’ı ağırladı. Anıtpark’ta sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı en güzel şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Anıtpark’ı dolduran Düzceliler bir yandan eğlenirken bir yandan sanat etkinlikleri dolayısıyla Başkan Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür etti.

Konser sonrasında Coşkun Sabah’a muhteşem performansı için teşekkür eden Başkan Özlü “gençliğimizde İstanbul’da doktora çalışmalarımıza devam ederken kendisinin birbirinden güzel şarkılarını dinlerdik. Türk Müziği’ne kazandırdığı sayısız eser için Düzceli hemşehrilerim adına kendisine teşekkür ediyorum. Ben de ud çok seviyorum, ders aldım çalıyorum. Bize bu enstrümanı sevdirdiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ünlü sanatçı, konserde şarkılarına eşlik eden Düzcelilere teşekkür ederken tekrar görüşmek dileğiyle sahneden ayrıldı.

 


Editör: B. Zengin
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız