BU YAZ ÇOK SPOR OLACAK

Düzce Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklığında düzenlenecek olan Yaz Spor Akademisi, ‘Bu Yaz Çok Spor Olacak’ başlığı altında yaz dönemi için kapılarını açıyor. 6-18 yaş arasındaki çocukların başvuruda bulunabileceği akademinin kayıtları 16 Haziran itibariyle başlarken, 30 branşta verilecek eğitimler ise 4 Temmuz tarihinde başlayacak.

BU YAZ ÇOK SPOR OLACAK
16.06.2023 - 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
278

Sporun ve sporcunun dostu Düzce Belediyesi, Başkan Dr. Faruk Özlü’nün ‘Spor Şehri Düzce’ projesi kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da Spor Akademisi çatısı altında yaz spor okullarını gençlerle buluşturuyor.

Düzce Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte 2022-2023 eğitim döneminin sona ermesiyle birlikte hayata geçirilecek Yaz Spor Akademisinin başvuruları 16 Haziran ile 23 Haziran tarihleri arasında alınacak.

4 Temmuz 2023 tarihi itibariyle 6-18 yaş arası çocuklar için ücretsiz düzenlenecek olan Yaz Spor Akademisinde, Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Bilardo, Jimnastik, Eskrim, Halter, Hentbol, Judo, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, aekwondo, Tenis, Oryantiring, Karate, Satranç, Wushu, G. Okçuluk, Halk Oyunları Güreş, Voleybol, Futbol, Basketbol, Pilates, Atıcılık, Engelli Yüzme, Engelli Güreş ve Engelli Okçuluk  olmak üzere toplam 30 branşta eğitim verilecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız