Ayın Personeli Fatih Kerim Öztürk

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde ayın personeli belli oldu. Protokol, Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Fatih Kerim Öztürk, ayın personeli seçildi.

Ayın Personeli Fatih Kerim Öztürk
19.06.2023 - 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
293

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli daha özverili çalışmaya teşvik etmek amacıyla İl Müdürü İsa Yazıcı tarafından başlatılan uygulama kapsamında ayın başarılı personeli belirlendi. Komisyon tarafından yapılan değerlendirmede Protokol, Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Fatih Kerim Öztürk, ayın en başarılı personeli seçildi.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, "Biz her ay ayın personeli olarak bir arkadaşımızı seçiyoruz. Bu ay da Fatih arkadaşımızı seçtik. Fatih’i seçmemizin sebebi göstermiş olduğu üstün gayret ve işlerindeki özveridir. Biz de bundan dolayı Fatih kardeşimizi ayın personeli seçtik." dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız