2’nci Kez “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” Arasındaki Yerlerini Aldılar

Global çapta kurum kültürü ve çalışan deneyimi konusunda otorite olarak kabul edilen Great Place To Work’ün gerçekleştirdiği analizler ile her yıl açıklanan ve çalışan deneyimi konusunda fark yaratan şirketlerden oluşan Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023 listesi açıklandı.

2’nci Kez “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” Arasındaki Yerlerini Aldılar
26.07.2023 - 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
295

Great Place To Work tarafından açıklanan Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023 listesinde Toyota Boshoku grup şirketinin Düzce’de yer alan tesisi TB Sewtech Turkey, 2’nci kez 1.000’in üzerinde çalışan kategorisinde “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” arasındaki yerini alarak ödüle layık görüldü.

Great Place to Work tarafından dünya standartlarında gerçekleştirilen araştırma, Trust Index adı verilen anonim anket uygulaması ile çalışanların kurum içerisindeki deneyimleri hakkında geri bildirimlerinin toplanması ve Great Place To Work For All metodolojisine dayanan güven, etkin liderlik, değerler, çalışan potansiyelinin yükseltilmesi ve İnovasyon alanlarında şirket uygulamalarının değerlendirilmesini kapsıyor.

Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023 ödül töreninde konuşan TB Sewtech Turkey Başkanı Utku Tekgül, “Great Place to Work çalışmasını bir kez daha başarıyla tamamlayarak Türkiye’nin En İyi İşverenler ödülünü 2’nci kez almaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Bu yolculukta en büyük gücümüz bugün sayısı 1000’i aşan çalışanlarımızdır. İşini severek yapan ve mükemmeli yakalamak için çaba gösteren büyük bir ekip olmamız, başarımızın temelini oluşturuyor. İnsan odaklı ve güven temelli olan kurum kültürümüzü her zaman daha yukarılara taşımaya devam edeceğiz.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız