MUTFAK SANATLARI MERKEZİ'NDE DUYGULANDIRAN ETKİNLİK

Uzunmustafa İlkokulu'nda 1994 yılında mezun olan öğrenciler sınıf öğretmenleri Reyhan Güngör ile 30 yıl aradan sonra bir araya geldi. Düzce Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen sürpriz etkinlikte duygusal anlar yaşandı.

MUTFAK SANATLARI MERKEZİ'NDE DUYGULANDIRAN ETKİNLİK
25.11.2023 - 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
99

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Uzunmustafa İlkokulu 1994 yılı mezunu öğrenciler sınıf öğretmenleri Reyhan Güngör'e sürpriz bir etkinlik düzenledi. Mezun olduktan 30 yıl sonra yeniden iletişime geçen öğrenciler 1 ay öncesinden hazırlıklara başladı. Çoğu şehir dışından gelen öğrenciler geçtiğimiz hafta sonu Mutfak Sanatları Merkezi'nde buluşarak teras katını sınıf konsepti ile süsledi.

AİLESİ İLE KAHVALTIYA GELDİĞİNİ SANIYORDU
30 yıl önce mezun olan öğrenciler, Reyhan öğretmenin ailesi ile de iletişime geçerek Mutfak Sanatları Merkezi'ne gelmesini sağladı. Ailesi ile sabah kahvaltısı için MSM’ye gelen Reyhan öğretmen öğrencilerini karşısında görünce önce şaşırdı, daha sonra göz yaşlarına hakim olamadı. Öğrencilerini çok sevdiğini dile getiren Emekli sınıf öğretmeni Reyhan Güngör; "Çocuklarımla kahvaltıya gelmiştik. Diğer çocuklarımı da karşımda görmek beni çok mutlu etti. Bence öğretmenlik Dünyanın en güzel mesleği. Onları çok seviyorum, onlarda inşallah hayatı sever işlerini sever."



"BUGÜN HERKES 10 YAŞINDA"
Öğretmenler kadar öğrencilerin de duygulandığı programda konuşan Merve Saraçoğlu; 30 yıl önce kaybettiğim ailemi şimdi tekrar bulmuş gibi hissediyorum. Reyhan öğretmenimiz bize anne gibiydi. Mükemmel bir öğretmendi, hatta öğretmenden de öteydi" dedi. Yıllar sonra yeniden bir araya gelmelerinin kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Berna Çetinkaya Genç ise; "Bu duygunun tarifi yok, inanılmaz bir duygu. Çok heyecanlandık, gruba dahil olduğum andan itibaren bu heyecan beni sarmıştı. Etkinliği kaçıramazdım, burada olmam gerekiyordu" derken, sürpriz etkinliğin düzenlenmesinde katkısı bulunan Hakan Kayıkçı ise,"Etkinliğimizi 1 ayda organize ettik. Öğretmenimizin haberi yoktu, Herkes bıraktığımız yerde duruyor, herkes 10 yaşında şuanda." şeklinde konuştu.

Organizasyona katılamayan öğrenciler ise daha önce çektikleri videolar ile öğretmenlerine seslendi. Kahvaltının ardından program gün boyu devam etti.

Etkinlikle kayıt altına alınan görüntüler, Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından film haline getirilerek öğretmenler gününde paylaşıldı. Film kısa sürede bir çok sosyal medya kullanıcısı tarafından büyük beğeni gördü.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız