AK Partide Delege Belirleme Seçimi tamamlandı!

7. Olağan Kongre Süreci boyunca başlayan, AK Parti Delege seçimi 15 Aralık itibarı ile tamamlandı.

AK Partide Delege Belirleme Seçimi tamamlandı!
16.12.2019 - 13:16
441

   7. Olağan Kongre Süreci boyunca başlayan, AK Parti Delege seçimi 15 Aralık itibarı ile tamamlandı.

 

   AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Önceki Dönem Milletvekili Fevai Arslan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş, İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Belediye Meclis Üyeleri, Önceki Dönem Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu ve Teşkilat Mensupları, 7. Olağan Kongre Süreci dolayısıyla AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen, Merkez İlçe Delege belirleme seçimine katılım sağladılar.

 

 

   AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin yaptığı açıklamada; ‘’15 Aralık Pazar günü, AK Partide 7 Ekimde başlayan kongre sürecinde delege seçimlerimizi nasip olursa bugün itibarı ile bitiriyoruz. AK Parti’de delege, üyelerimizin katılımlarıyla Partiye şekil verecek, AK Partimize yön verecek değerli delegelerimizi seçmek için bugün bir aradayız. Delegeler sadece seçimden seçime hatırlanıp oy kullandırılan, kongrelere çağırılan değil Köylerimizde, Mahallelerimizde Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kimliklerini yansıtan bizim için çok değerli arkadaşlarımızdır. Bunun için delege arkadaşlarımızı bu seçimlerden sonra her ilçede bir araya getireceğiz onlarla ilgili çalışmalarımız olacaktır.

 

   5 – 6 Ocak’ta Beyköy ile başlayacak olan belde kongrelerimiz ve nisanın sonuna kadar İlçe kongrelerimiz ve sonrasında Nisan’dan sonra da İl Kongremizle Düzce’de bu kongre sürecini tamamlamış olacağız.

 

   Rabbim Kongrelerimizi hayırlı uğurlu etsin, burada bu davaya sahip çıkmak gerçekten üyelerimizle, delegelerimizle, Mahallelerimizde, Köylerimizde bu davaya sahip çıkmalıyız. Sizler bizim oradaki bayraktarlarımızsınız, bu davayı savunan oralarda anlatan, AK Partimizi, Cumhurbaşkanımızı anlatan vazgeçilmez üyelerimizsiniz, onun için çok değerlisiniz. Bundan sonra inşallah hep birlikte Partimizi Düzce’de 2023 hazırlayıp inşallah üç sıfır olarak yolumuza devam edeceğiz. Biz size güveniyoruz, sizde bize güvenin,  Sayın Cumhurbaşkanımıza layik bir teşkilat olarak yolumuza devam edeceğiz’’ İfadelerini kullandı.

 

 

   AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu yaptığı açıklamada; “ Türkiye’nin önümüzdeki süreçte yenilenmesi ve çok daha güçlü bir motivasyon ile Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053, 2071 hedeflerimize doğru yürümemiz lazım. Biz şuanda teşkilatlarımızla birlikte onun ilk adımlarını atıyoruz. Hamdolsun sandıklarımızı kurduk. Bugün 400 Delege seçimimizi Mahalle ve Köy olarak tamamlamış bulunmaktayız.

 

 

   Düzce’mizde biz büyük bir AK Parti Ailesiyiz ve Teşkilatız. Demografimizi yansıttığımız, gencimizin, kadınımızın, olabildiğince yansıtıldığı, her rengin her kesimin olduğu Delege yapısının olmasına her zamankinden daha hassas davrandık. AK Parti Merkez İlçemizde şölen havasında geçen bu sürece katkı veren tüm Teşkilat mensuplarımıza Teşekkür ediyorum.

 

   Kongre sürecinin Ülkemiz adına, Partimiz adına ve İlimiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ İfadelerini kullandı.