Yılın kedisi Kremparkta seçiliyor!

Krempark AVM’nin düzenlediği Kedi Buluşması sosyal sorumluluk projesi başlıyor. 28 Aralık Cumartesi günü saat 01:00’ da yapılacak olan 1. KREMPARK AVM Kedi buluşmasında hayvan sever kedi sahiplerinin tüylü dostlarıyla birlikte buluşmaya katılması bekleniyor.

Yılın kedisi Kremparkta seçiliyor!
23.12.2019 - 17:14
472

   Krempark AVM’nin düzenlediği Kedi Buluşması sosyal sorumluluk projesi başlıyor.  28 Aralık Cumartesi günü saat 01:00’ da yapılacak olan 1.  KREMPARK AVM Kedi buluşmasında hayvan sever kedi sahiplerinin tüylü dostlarıyla birlikte buluşmaya katılması bekleniyor.

 

   Yapılacak bu büyük buluşmayla halka hayvan sevgisinin ve hayvan sahiplendirme bilincinin hayvanın cins olması gözetmeksizin aşılanması hedefleniyor.

 

   Büyük kedi buluşmasında bütün kedilerin fiziksel ve karakteristik özelliklerine göre; Yılın En Uykucu Kedisi, Yılın En Hareketli Kedisi, Yılın En Oyuncu Kedisi” gibi çeşitli kategorilerde ödüller kazanacağı buluşmada Düzce Hayvanları Koruma Derneği de dernek sunumlarını yapacak.

 

   Dernek ayrıca, Hayvan Sevgisini Aşılamaya Yönelik Eğitim Programı Projelerini tanıtacak ve hayvan severleri dayanışma içerisinde olmaya davet edecek.