AK Parti Teşkilatı Basınla buluştu!

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle, AK Parti Düzce İl Teşkilatı kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, partililer ve basın mensupları katılım sağladı.

AK Parti Teşkilatı Basınla buluştu!
13.01.2020 - 16:03
329

    10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle, AK Parti Düzce İl Teşkilatı kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, partililer ve basın mensupları katılım sağladı.

 

   Gazetecilerin sorunlarının dinlendiği toplantıda Başkan Özlü, basın mensuplarının taleplerini not alarak çözüm konusunda çalışma yapacaklarını dile getirdi.

 

 

   AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin gerçekleştirdiği konuşmada şu ifadelere yer verdi:

 

   "Bugün burada çalışan gazeteciler günü nedeniyle Düzce basınındaki arkadaşlarımızla beraberiz. Sizin yaptığınız işte siyasette halkımızla buluşmakta, işlerimizi halkımıza ulaştırmakta önemli göreviniz var. İmkanlarınız, hava şartları ne olursa olsun tüm gücünüz ile çalışıyorsunuz Allah sizlerden razı olsun. AK Parti il başkanı olarak sizinle güzel bir dönem geçiriyoruz” dedi.

 

   Keskin Konuşmasına şöyle devam etti; “Yaklaşık 1 yıl oldu, daha önceden de çalışmıştık. Düzce’de yapılanlarla yapılamayanlarla, bizim eksiklerimizi hatalarımızı öğreniyoruz, burada tek bir önemsediğimiz şey var. Bizim ağzımızdan çıkmayan, muhatapların ağzından çıkmayan düşünceleri yorumlayarak basına taşımak. Biz bunu kabul edemeyiz. Ne olursa olsun her soruya hazırlıklıyız. Belediyemiz ile ilgili vekillerimizle ilgili her türlü soruya cevap verebilirim. Hiçbirimiz dört dörtlük insanlar değiliz. En azından hem televizyonlarda gazetelerde medyada bize sorulmadan yazılanları okuyunca üzülüyoruz" dedi.

 

    Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile CHP’li Mahmut Tanal’ın son günlerdeki atışması üzerine AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’in sessiz kalması konusunda sorulan soru üzerine Keskin suskunluğunu bozdu.

 

"Kendisini ciddiye almıyorum" diyen Keskin; “AK Parti olarak her söylenene cevap verirsek iş yapamayız.  Mahmut Tanal’ı ciddiye almıyoruz. Duyduğumuz her şeye çok değerliymiş gibi cevap veremeyiz. Sonuçta Düzce’de CHP’nin de Mahmut Tanal’ın da ne kadar değer gördüğü belli. Bizim herkese cevabımız var ama önem gördüklerimize cevabımız var. Danışma toplantılarımızda il toplantılarımızda cevap verilmesi gereken yerlere veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

    Bugün sizleri dinlemeye geldim diyerek konuşmasına başlayan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

   "Çok kısa bir süre önce beraberdik. Bugün de sizlerle olmak istedim. Ben aslında sizi dinlemeye geldim. Sizin sıkıntınız taleplerinizi dinlemeye geldim. Sayın il başkanımız dilek ve temennileri söyledi. Bende aynı duyguları paylaşıyorum. Düzce için çalışıyoruz. Mustafa Keskin Faruk Özlü veya Ahmet Mehmet değil. Kişileri hedefe alan kişileri değerlendiren yazılardan ziyade Düzce’nin daha güzel olması için talepleri getirirseniz biz kendimizi gözden geçiririz. Zor şartlar altında görev yapıyorsunuz. Belediye başkanı olarak il başkanımız ile birlikte gereğini yapmaya çalışacağız" dedi.

 

   Başkan Özlü’nün yaptığı konuşma sonrası söz alan basın mensupları, çevre illere kıyasla Düzce basının yalnız bırakıldığını belirterek, bu anlamda tüm kurumların desteğini istediler.