Belediye Bandosu Bayramın Neşesi Oldu

Düzce Belediye Bandosu, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde tam kapanma dönemi nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar için kentin farklı noktalarında mini konser verdi. Düzceliler 5 mahallede belediye bandosu eşliğinde Ramazan Bayramının coşkusu yaşadı. Huzurevi bahçesinde yapılan bando gösterisi ise huzurevi sakinlerine moral oldu.

 Belediye Bandosu Bayramın Neşesi Oldu
14.05.2021 - 20:15
420

Türkiye genelinde uygulanan tam kapanma dönemi nedeniyle evlerinde bulunan Düzceliler, Ramazan Bayramının birinci gününü Belediye bandosunun marş ve şarkılarıyla coşku içinde kutladı. Mahalle mahalle gezerek genç, yaşlı, çocuk, 7’den 77’ye herkese unutulmaz bir bando gösterisi sundu. Kentin 5 farklı noktasında gerçekleşen konserler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken bandonun sesini duyan Düzceliler balkonlardan coşkuya ortak oldu. Çocuklar ise fındıkcan ve palyaçolar eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

ÇOCUK DERGİSİ VE ŞEKER DAĞITILDI

Düzce Belediyesi Ramazan Bayramını unutulmaz kılmak amacıyla 5 mahallede gerçekleştirdiği belediye bandosu konserlerinde Düzce’nin maskotu Fındıkcan, çizgi film karakterleri ve Palyaçolar da sokakta bulunan çocuklara Belediyenin hazırlamış olduğu Çocuk Dergisi hediye ederek şeker ikram etti.

 

HUZUREVİNDE BAYRAMI HUZURLU GEÇİRDİLER

Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen mini konserlerinin bir başka durağı ise Bahçeşehir Bölgesinde bulunan Huzurevi oldu.  Huzurevinin bahçesinde belediye bandosunun mini konserini ilgi ile izleyen huzurevi sakinleri, Düzce Belediyesine teşekkür etmeyi de ihmal etmeyerek dualar etti.

 

ÇOCUKLARDAN FARUK AMCA’LARINA TEŞEKKÜR MESAJI

Bahçeşehir, Konuralp, Uzunmustafa, Hamidiye ve Aydınpınar Mahallelerinin sokaklarında kısıtlamadan dolayı dışarı çıkamayan Düzceliler müzik ziyafetini balkonlarında alkış tutarak coşkuya eşlik ederken Belediye personeli ve Başkan Özlü’ye teşekkür etti.

 

Öte yandan kendilerini unutmayarak eşsiz bir bayram yaşayan çocuklar da ellerindeki ‘Düzce Çocuk’ dergileriyle ‘ Faruk Amca Teşekkür Ederiz’ mesajı gönderdi.

 

Editör: B. Zengin