MİLLET BAHÇESİNDE HUMMALI ÇALIŞMA!

Düzcelilerin nefes alacağı, şehre yeni bir görsel zenginlik katacak olan Millet Bahçesi, 29 Ekim’de hizmete girmeye hazırlanıyor. Ücretsiz internet hizmetinin de olacağı Millet Bahçesinin son rötuşları yapılırken Başkan Özlü de çalışmaları yakından takip ediyor.

MİLLET BAHÇESİNDE HUMMALI ÇALIŞMA!
26.10.2021 - 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
601

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Cumhuriyet’in kuruluş günü olan 29 Ekim’de hizmete alınacağını açıkladığı Millet Bahçesinde hummalı çalışma sürüyor. Başkan Özlü, Cuma günü açılacak olan Millet Bahçesini ziyaret ederek son hazırlıkları yerinde inceliyor. 

   Şehrin tam ortasında, 7’den 70’e herkese hitap eden, vatandaşların dinlenip sohbet edebileceği, spor yapıp kitap okuyabileceği nezih bir bahçe haline gelen Millet Bahçesinin birinci etabı açılmak için gün sayıyor. Düzce Belediyesi ekipleri, bahçe çevresinde kaldırımları yaparken, bir yandan da çimler biçiliyor. Sonbahar mevsimine uygun çiçeklerin dikildiği bahçede bakımlar aksatılmıyor. 

ÜCRETSİZ Wİ-Fİ OLACAK

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Millet Bahçesi çalışmaları kapsamında gençleri de unutmadı. Millet bahçesinde zaman geçiren vatandaşların internet ihtiyaçlarını karşılamak için ücretsiz wifi istasyonu da olacak. 

"CUMA GÜNÜ HERKESİ MİLLET BAHÇESİNE BEKLİYORUZ"

   Millet Bahçesinin Düzce’nin çehresini tamamen değiştireceği ve şehrin ortasında nefes alınacak özel bir alan olacağını vurgulayan Başkan Özlü, “ Cumhuriyetimizin kurulduğu önemli tarih olan 29 Ekim'de Milletimizin olanı yine milletimize daha güzel bir şekilde sunacağız. Hizmete alacağımız Millet Bahçemizin açılışına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Cumhuriyetimizin coşkusunu Millet Bahçemizde yaşayalım. Sonbahar’ın en güzel günlerini Millet Bahçemizde geçirmek için tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

 "MİLLET KIRAATHANESİ MİLLETİ BEKLİYOR"

   Gençlerin spor, çocukların gönüllerince eğlenebileceği oyun gruplarına yer verilen ve vatandaşlar için ise yürüyüş yolları, aktivite parkları ve yeşil alanların bulunduğu Millet Bahçesinin içinde bulunan Millet Kıraathanesi de misafirlere hazırlanıyor. Millet kıraathanesinde Düzceliler hem kitap okuyabilecek hem de çay-kahve içip günün yorgunluğunu atabilecek.


Editör: B. Zengin