Gençler Arası Ses ve Müzik Yarışması Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün her yıl düzenlemiş olduğu Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında “Sahne Sırası Sende” adlı, Gençler Arası Ses ve Müzik yarışması Düzce’de de düzenlendi.

Gençler Arası Ses ve Müzik Yarışması Düzenlendi
25.03.2022 - 22:47
Kaynak: Haber Merkezi
557

Her yıl düzenlenen Gençler Arası Ses ve Müzik Yarışması 4 kategoride İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlendi.Gençler Arası Ses ve Müzik Yarışması 18-29 Yaş Türk Müziği, 18-29 Yaş Popüler Müzik, 18-29 Yaş Caz Müzik, ve 18-29 Yaş Elektronik Müzik olmak üzere 4 kategoride Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlendi.  

Yarışmaya Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ercan Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Jüri üyeliğini Turgut Özal Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Nazmi Bal, Mustafa Kemal Orta Okulu Müzik Öğretmeni Ferit Sönmez ile Gençler Arası Ses ve Müzik Yarışması 2020 İl Birincisi Hami Özdemir oluşturdu.

Türk Müziği kategorisinde Bilge Doğan, Popüler Müzik kategorisinde Seher Yıldırım, Caz Müzik kategorisinde Gamzede Grubu ve Elektronik Müzik kategorisinde ise Dj Serkan birinci olarak Samsun'da yapılacak olan Bölge Finallerinde ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.


Editör: B. Zengin