DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN FİLİSTİN PROGRAMI

Düzce Belediyesi Filistin’e destek amacıyla konferans ve hain saldırılarda yaşamını anmak üzere program düzenleyecek. 25 Kasım Cumartesi düzenlenecek programda Tarihçi, Yazar Prof. Dr. Erhan Afyoncu ve Grup Genç Düzceliler ile buluşacak.

DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN FİLİSTİN PROGRAMI
22.11.2023 - 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
129

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Filistin’de özellikle sivilleri hedef alarak uyguladığı şiddet ve saldırılara karşı program düzenleyecek. Filistin’de 400 yıllık geçmişin ve sürecin konuşulacağı konferans ile başlayacak programda Tarihçi, Yazar Prof. Dr. Erhan Afyoncu Düzceliler ile buluşacak. Filistin’de yıllardır yaşanan işgal süreci, bugünkü saldırıların kaynağı ve amacının konuşulacağı konferans Kültür İşleri Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Soğancı Mevkii’nde bulunan KYK Yurdu Konferans Salonu’nda (Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi Yanı) saat 19:00’da başlayacak.

FİLİSTİN EZGİLERİ SESLENDİRİLECEK
Konferansın ardından aynı salonda saat 20:30’da Grup Genç sahne alacak ve Filistin Ezgilerinden oluşan repertuarları ile Filistin’de yaşamını yitiren binlerce masum sivil için anma programı yapacak. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Ücretsiz düzenlenecek etkinliğe tüm Düzceliler davet edildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız