İlaçlama çalışmaları devam ediyor!

Düzce Belediyesi Amerikan Beyaz Kelebeği, Karasinek, Sivrisinek ve haşere ilaçlama çalışmalarına yaz dönemi başından bu yana 6 ayrı ekip ve 24 saatlik esasına dayalı olarak çift vardiya şeklinde devam ediyor.

İlaçlama çalışmaları devam ediyor!
27.08.2019 - 17:10
306

   Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezi ve çevresinde belirlenen plan çerçevesinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Amerikan Beyaz Kelebeği, Karasinek, Sivrisinek ve haşereye yönelik düzenlenen ilaçlama çalışmaları vatandaşların taleplerine öncelik tanınarak 24 saat süre ile çift vardiya şeklinde devam ediyor.

 

   Özellikle gece saatlerinde 6 farklı grup tarafından yürütülen ilaçlama çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan ekipler, gündüz Amerikan Beyaz Kelebeği gece ise sivrisinek ve haşerelere karşı yapılan ilaçlamalar sırasında dikkatli olunması konusunda vatandaşları uyardı. İnsan sağlığına zararı olmayan ilaçların kullanıldığı belirtilen açıklamada her ihtimale karşı ilaçlama sırasında yaşam alanlarının kapı ve pencerelerini kapalı tutmaları konusunda hassas olmaları tavsiye edildi.