‘Konferanslara sağladığınız katılımın törenlere de gösterilmesini isteriz’

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, halkın oyları ile seçilenlerin bayram törenlerine katılmamalarını eleştirerek, " Hangi gün Tatil, Hangi gün Bayramdır? Kamuoyumuzu özellikle son 20 yıldır hatırı sayılır düzeyde meşgul eden bu konu için kanımızca cevap son derece kesin ve nettir.

 ‘Konferanslara sağladığınız katılımın törenlere de gösterilmesini isteriz’
30.10.2019 - 16:21
386

  İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, halkın oyları ile seçilenlerin bayram törenlerine katılmamalarını eleştirerek,

" Hangi gün Tatil, Hangi gün Bayramdır? Kamuoyumuzu özellikle son 20 yıldır hatırı sayılır düzeyde meşgul eden bu konu için kanımızca cevap son derece kesin ve nettir. Nitekim Seçilmişlere...

 

   29 Ekim tatil değil, bayramdır...

 

   29 Ekim bir ulusun kanla kazandığı özgürlüğün en büyük meyvesidir...

 

   29 Ekim Milli Bayramdır, Türkiye Cumhuriyeti’nin en kutlu bayramıdır...

 

   Bu gün Milli Bayramlarını kutlamayalar, yarın bayramlarını kutlayacak VATAN bulamazlar" dedi.

 

   Er, "Cumhuriyet değerleri ve ilkeleri ile teba olmaktan çıkıp ‘birey’ haline gelen her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını, özellikle de Düzce’mizde birlikte hareket edip hizmet üretebilme noktasında yoğun çaba sarf ettiğimiz tüm seçilmişlerimizi toplumsal duyarlılığa sahip konularda görüşü ne olursa olsun, tüm insanımıza karşı, daha hassas ve duyarlı olmaya davet ediyoruz.

 

 

   Milli Bayramlarda törenlere iştirak etme konusunda bu ‘nazik’ davetimizi her Bayramda yenileyeceğiz" dedi.

 

   Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen konferanslara eksiksiz katılım sağlayan protokole gönderme yapan Er, "Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen ve en son olarak Bülent Arınç’ın konuşmacı olarak katılacağı konferansa da, daha önceki konferansa sağlanan üst düzey protokol katılımını göz önüne alarak, katılım konusunda hassas davranılacağı kanaati bizlerde oluşmuştur. Tekraren ifade ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz, aynı hassasiyetin ve katılımda ki duyarlılığın Milli Bayramlara katılım noktasında da gösterilmesinin, toplumsal huzur ve anlayış açısından, zaruretini bildirmek isteriz" dedi.