SMMMO’sı öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi!

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen programda, Düzce Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) personeli öğrencilerle bir araya geldi.

SMMMO’sı öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi!
18.11.2019 - 14:19
370

   Mesleki deneyimlerin paylaşıldığı söyleşiye; Düzce SMMMO Başkanı Cem Yıldırım, Başkan Yardımcısı Fatma Çetin, Düzce SMMMO Saymanı Birol Aksu, Düzce SMMMO İdari İşler Müdürü Hülya Türk Balcı, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Şenay Gürel, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

 

   Mali Müşavirlik Mevzuatı ve Süreci ile bilgi veren SMMMO başkanı Cem Yıldırım, staja başlama ve bitirme sınavları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirerek,  meslekle ilgili istatistiki rakamlar hakkında açıklamalarda bulundu.

 

   SMMM Oda Saymanı Birol Aksu ise; gerçekleştirdiği konuşmasında mali müşavirliğin vergi toplama ve ülke ekonomisi için önemini anlatarak, bu meslekte çalışanlar için “ülkenin en önemli neferlerindir.” ifadesini kullandı.

 

 

   Programın son sunumunu gerçekleştiren SMMM Oda Başkan Yardımcısı Fatma Çetin, öğrencilere mesleğin geleceği hakkında bilgiler aktardı. Çetin, “Dinamik olun, kendinizi sürekli yenileyin, dijital dünyaya ayak uydurun, kendinize hedef belirleyin ve bu hedef doğrultusunda uzmanlaşın” diyerek gençlere tavsiyelerde bulundu.

 

   Öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından Meslek Yüksekokulu eski mezunlarımızdan olan SMMM Oda Başkanı Cem Yıldırım’a Muhasebe ve Vergi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İmamoğlu ve Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Şenay Gürel tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

 

   Söyleşi hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.