İyi Parti’den Ankara ziyareti!

İyi parti il başkanı Yunus Özay Er ve Akçakoca İyi Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, İl ve Akçakoca İlçe yönetim kurulu üyeleri ile Akçakoca’daki huzurevinin yıkılması ve huzurevi sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi ile ilgili olarak Ankarada temaslarda bulundular.

İyi Parti’den Ankara ziyareti!
4.01.2020 - 14:46
651

   İyi parti il başkanı Yunus Özay Er ve Akçakoca İyi Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, İl ve Akçakoca İlçe yönetim kurulu üyeleri ile Akçakoca’daki huzurevinin yıkılması ve huzurevi sakinlerinin mağduriyetinin giderilmesi ile ilgili olarak Ankara'da temaslarda bulundular.

 

   Huzurevinin yıkılıp yeniden yapılması süresince huzurevi sakinlerinin MTA binası olarak bilinen ve hali hazırda Ankara Büyükşehir Belediyesine ait olan binada kalmalarını talep ettiler.

 

 

   İyi parti il başkanı Yunus Özay Er ve Akçakoca İyi Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, Akçakoca huzurevinin yıkılması ile ilgili Ankara'da öncelikle İyi parti Ankara Büyükşehir belediye meclis üyeleri ve grup Başkanı Adnan Beker ve meclis üyesi Kerem Erdem ile görüştüler. Akabinde de konuyu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da aktaran İyi Partililer, Huzurevinin yıkılıp yeniden yapılanması süresince huzurevi sakinlerinin MTA tesislerinde  kalmasıyla ilgili yaptıkları görüşmeler ile ilgili olarak da “Ankara Büyükşehir belediye meclis üyelerimize ve  Adnan Beker'e Akçakoca Kızılay huzurevinin durumunu anlattık. Kızılay’ın huzurevini yıkıp yeniden yapımına kadar MTA da kalmalarını talep olarak masaya koyduk. Konu, üzerinde müspet manada görüşülmeye uygun bulundu. Hafta içi Akçakoca ilçe başkanımız Behçet Alkan Lokum ile beraber Kızılay yetkilileri ile görüşüp Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile hep birlikte bir görüşme organize ederek konuyu sonuca bağlayacağımızı planlıyoruz.

 

   Huzurevi konusunun müspet sonuçlanması İçin Kızılay’ın da yapıcı ve somut adımlar atacağını umuyoruz" dedi.