TSO Basınla akşam yemeğinde buluştu!

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel basın mensupları akşam yemeğinde ağırlandı. Konuşmalarda basının Düzce için önemi üzerinde durularak, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

TSO Basınla akşam yemeğinde buluştu!
11.01.2020 - 13:47
365

   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel basın mensupları akşam yemeğinde ağırlandı. Konuşmalarda basının Düzce için önemi üzerinde durularak, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

    Düzce Ticaret ve Sanayi Odası da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın çalışanlarını unutmadı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen akşam yemeği organizasyonuna Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, kadın ve genç girişimciler kurulu yönetimi, meclis üyeler, basın mensupları ve ajans temsilcileri katıldı.

 

 

    Keyifli bir ortamda yenilen yemeğin ardından kürsüye davet edilen Düzce TSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Faaliyetlerimizi, odamızı kamuoyuna yansıtan sizlersiniz. Yerelde ve ulusalda bizleri ve odamızı en iyi şekilde gündeme taşıdığınız için, sizler sayesinde birçok kazanımlar sağladık. Vicdanı hür, aklı hür, kalemi hür basın mensuplarımız kamuoyunun en iyi ve doğru bilgiye ulaşım sağlamasında yardımcı olan sizlersiniz. Birçok zorluğa rağmen kısıtlı imkânlarla ifa ettiğiniz bu zorlu görevi nasıl yaptığınızın farkındayız. Bizler de sizlere olan bağımızı biraz daha güçlendirmeye dikkat ediyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyor ve hepinizi tebrik ediyorum."

 

    Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin de katılımları dolayısıyla tüm davetlilere teşekkür ederek başladığı sözlerine şöyle devam etti:

 

   "Öncelikle Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyorum. Bu şehri sizler olmadan taşıyamayız. Benim sizlerden bir ricam olacak Düzce’yi bir yerlere getirmekten çok zorlanıyoruz. Bu konuda sizlerin yardımlarına çok ihtiyacımız var. Basın arkamızda olmazsa biz hiçbir yere ulaşamayız. Biz elimizden geldiği kadarıyla Düzce için çalışmaya ve çabalamaya devam ediyoruz. Odamızın ve gönlümüzün kapılarının hiçbir zaman kapattık herkese sonuna kadar açık. İlimiz düzeyinde bakacak olarak ihracatta ikinci olmayı başardık. Babanın oğluna kefil olmadığı zaman biz vatandaşlarımıza kefil olduk. Kredilerde yardımcı olduk. Ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağladık. Gençlerimizi meslek liselerine yönlendirmemiz lazım. Ara eleman değil aranan eleman olmamız lazım. Herkes masa başı iş istiyor. Ülkemizde bütün masa başı işler dolu. En büyük sıkıntımız ara elemen problemi yaşıyoruz. TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıogu bir toplantıda düzemizi ve bizleri ekonomiye katmış olduğumuz değerlerden dolayı teşekkür etmiştir. Bu da dolayısıyla hepimizi çok mutlu etmiştir. 2020 yılı ilimizde ve bölgemizde düzecimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum katılımlarınızdan dolayı sağ olun."

 

    Birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı konuşmaların ardından akşam yemeği sona erdi. Düzce TSO yönetimi tüm davetlileri kapıda tek tek tokalaşarak uğurladı.