‘Konuralp Şiir Akşamları’ etkinliği düzenleniyor!

Düzce Şairler Ve Sanatkârlar Derneği ‘KONURALP ŞİİR AKŞAMLARI’ etkinliği düzenleniyor.

‘Konuralp Şiir Akşamları’ etkinliği düzenleniyor!
11.03.2020 - 17:21
1256

   Düzce Şairler ve Sanatkârlar Derneği tarafından ‘KONURALP ŞİİR AKŞAMLARI’ etkinliği düzenleniyor.

 

   Düzce Şairler ve Sanatkârlar Derneği Başkanı Abdullah Çelebioğlu yaptığı açıklamada;

 

   “Düzce ilimizde şiir başta olmak üzere edebiyat ve müzik başta olmak üzere çeşitli sanat dallarını geliştirmek ve yaygınlaştırmak; şair, yazar ve sanatkârları desteklemek amacı ile faaliyetler yapan derneğimiz ‘DÜZCDE ŞİİR ANTOLOJİ-1’ çalışmamızdan sonra yeni çalışmalarına devam etmektedir.

 

   Derneğimiz, her geçen gün gelişmekte büyümekte olan ve birçok yönü ile güzellikler ili olan Düzce’mizin şiir alanında da daha ileride olması gerektiğinden yola çıkarak ‘KONURALP ŞİİR AKŞAMLARI’ adı altında yeni bir program başlatma kararı almıştır.

 

   Gerçekleştirilecek olan bu programlarımızda, şiir ve müzik başta olmak üzere edebiyat edebiyatçı, sanat ve sanatkâra hizmetin yanında aynı zamanda tüm Düzce’mizi ve değerlerini gündeme getirmek tanıtmak gayemiz olacaktır.

 

   Bu amaçla, Düzce’miz ve çevresinin fatihlerinden KONURALP BEY ve tüm tarihi zenginlikleri ile KONURALP beldesi başta olmak üzere tüm Düzce’miz ve değerleri öne çıkarılacaktır.

 

   Bu noktadan hareketle yapacağımız programlara ‘KONURALP ŞİİR AKŞAMLARI’ adını vermiş bulunuyoruz. Programlarımızın formatı, muhtevası ve tarihleri hakkında ayrıca bilgi verilecektir.”