Özlü, Belediye Başkanları toplantısına katıldı!

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Yerel Yönetimler Teşkilat Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Özlü, Belediye Başkanları toplantısına katıldı!
20.08.2020 - 17:29
515

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Yerel Yönetimler Teşkilat Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

 

   794 AK Partili belediye başkanının hazır bulunduğu değerlendirme toplantısında Düzce’yi temsilen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü başta olmak üzere ilçe ve belde belediye başkanları ile teşkilat mensupları iştirak etti. Pandemi süreci sonrasında belediyecilik vizyonu konularında bilgilendirme ve yeni çalışmaların yol haritasının belirlendiği toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarına seslenerek “Büyük ve güçlü Türkiye sevdası ile halen bu çatı altında görev yapan, ter döken, koşan, koşturan yol arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyor, kendilerine Mevlâ’dan muvaffakiyetler diliyorum. Bize millete hizmet etme bahtiyarlığını bahşeden Allah’a sonsuz şükrediyoruz. Önce Millet, önce memleket prensibi ile hareket ederek, ülkemizi Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştırdık. Elde ettiğimiz tüm başarılar milletimizin eseridir. Başardığımız her şeyi önce Allah’ın yardımına, sonra davamıza olan sadakatimize ve elbette bu yolda yaptığımız fedakârlığa borçluyuz” dedi.

 

 

“83 Milyonun Sorumluluğunu Sırtınızda Hissetmelisiniz”

 

   Erdoğan konuşmasında yerel yönetimlerin 19 yıllık başarısından, gelecek planlarından ve başta büyükşehirler olmak üzere birçok şehirde hizmet ve samimiyet sınavı verildiğine dikkat çekerek şunları söyledi: “Başkaları ne yaparsa yapsın biz vefayı, sadakatı gözetecek, bu ilkeleri kendimize rehber kılmaya devam edeceğiz. Adaletten zerre kadar sapmayacağız. Yönettiğimiz şehrin tüm sakinlerine hizmet götürmeyi kendimize görev edineceğiz. Milletimizin gönlünü kazanmanın peşinde koşacağız. Şehirlerimiz için gayret gösterirken, muhabbeti, nezaketi de eklemeyi unutmayacağız. Yerelde yaşanacak en küçük sıkıntının bedelini ülke çapında öderiz. Bunun için çalışmaları yürütürken ufkunuzu şehrinizin sınırları ile daraltmamalısınız. AK Partili birer belediye başkanı olarak 83 milyonun sorumluluğunu sırtınızda hissetmelisiniz. Size, biz de her türlü katkıyı sunacağız. Yerel yönetimler reformunu önümüzdeki günlerde gündeme getirmeyi planlıyoruz. Böylece mahalli idarelerimizin pek çok kronik sorununu çözmeyi hedefliyoruz.”

 

“Pandemi Sürecinde Tüm İmkanlarımızı Seferber Ettik”

 

   Toplantı hakkında açıklamada bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de belediye hizmetlerinin Pandemi süreci sonrasında da büyük bir titizlikle devam edeceğini aktararak “Düzce Belediyesi başarıyla yönettiği Pandemi sürecinde en büyük desteği vatandaşlarımızın maske ihtiyacında göstermiştir. Kısıtlamaların ve sosyal yaşamın en sınırlı olduğu günlerde belediye olarak her platformda vatandaşlarımıza hizmet vermek için var gücümüzle ve kendi imkanlarımızla çalıştık. Aynı anlayış ve hassasiyetle hem maske üretimimize devam ediyor hem de sosyal yaşamda belediyemize gelen her talebi karşılamaya gayret gösteriyoruz. AK Parti belediyecilikte kendini kanıtlamış bir markadır. 19 yıllık tecrübe ile yerel yönetimlerin başarısı bu durumun en güzel kanıtıdır. Bu vesile ile tüm paydaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.