ÇOCUKLAR AÇIK HAVA SİNEMASINDA BULUŞTU

Düzce Belediyesi tarafından, Çocuk Kulübü bünyesinde eğitim gören çocuklara yönelik “Açık Hava Sineması” gösterimi düzenlendi. Aileleri ile birlikte etkinliğe katılan 300 öğrenci keyifli bir akşam yaşadı

ÇOCUKLAR AÇIK HAVA SİNEMASINDA BULUŞTU
3.08.2021 - 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
425

Düzce Belediyesi, bir yandan  vizyon projeleri tek tek hayata geçirirken, bir yandan da sanat, kültür ve eğitim alanında yeni projeler üreterek çocuk ve gençlerin sosyal gelişimine önemli katkılar sunmaya devam ediyor.  Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi binasında faaliyetlerine devam eden Çocuk Kulübü, miniklerin ilgi alanlarına yönelik hazırlanan eğitim çalışmalarıyla bireysel gelişmelerinin sağlanması noktasında önemli bir görev üstlenmesinin yanında, sosyalleşmeleri adına da etkinlikler düzenliyor.

ANİMASYON FİLMİ İZLEDİLER
Geçtiğimiz gün, çocuk kulübünde eğitim gören öğrenci ve aileleri ‘Açık Hava Sineması’ etkinliği ile bir araya geldi.  Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yılmaz’ın da ailesi ile katılım sağladığı, kulübün teras kısmında düzenlenen etkinlikte 300 çocuk, izledikleri animasyon filmi ile eğlenceli bir akşam yaşadı.

Son olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Telafide Ben de Varım’ Projesine destek vererek köy okullarında eğitim gören öğrencileri sinema ile buluşturan Düzce Belediyesi, Çocuk Kulübü nezdinde çocuklara yönelik sosyal etkinlikleri devam ettirecek.


Editör: B. Zengin