BELEDİYEDEN ‘KIŞ ÜŞÜTÜR SİZ ISITIN’ ÇAĞRISI!

Düzce Belediyesi tarafından yaklaşan kış mevsimi öncesinde “Kış Üşütür Siz Isıtın” sloganı altında ‘Bir Bot, Bir Mont’ kampanyası başlatıldı. Kampanya ile ihtiyaç sahibi çocukların kışlık giyecek ihtiyaçlarına destek olunması hedefleniyor.

BELEDİYEDEN  ‘KIŞ ÜŞÜTÜR SİZ ISITIN’ ÇAĞRISI!
8.10.2021 - 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
499

   Düzce Belediyesi, kış mevsimi öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik “Kış Üşütür Siz Isıtın” sloganıyla başlattığı ‘Bir Bot Bir Mont’ kampanyasıyla hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi görmeye devam ediyor. 

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün havaların soğumaya başlamasıyla birlikte talimat verdiği Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi çocuklar için harekete geçti.

   Yapılan çalışmalar kapsamında, Müdürlüğe bağlı uzman personeller tarafından tespit edilip, incelemesi gerçekleştirilen ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin destekleriyle bot, mont, atkı, eldiven gibi kışlık giyecek ihtiyaçları temin edilecek.

ÖZLÜ’DEN ÇAĞRI

   Başkan Özlü, hayata geçirilen bu çalışmanın ulvi bir amaca hizmet ettiğini ifade ederek, “Hayırseverlerimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. Belediye olarak her zaman olduğu gibi yine köprü vazifesi görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Çocuklarımız, bu kış da üşümesinler istiyoruz. Hayırseverlerimize çağrıda bulunuyoruz. Gelin, ihtiyaç sahibi bir çocuğumuzun kışlık giyimini karşılayarak kışını bahara çevirelim.  Birlikte ısınalım” dedi.

   Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kampanyaya destek olmak isteyen hayırseverler 0380 524 74 39, 0830 523 01 58, 0380 524 96 06 ve 0530 546 10 70 numaralı hatlardan müdürlük ile irtibat kurarak gerekli bilgilendirmeye ulaşabilecekler.


Editör: B. Zengin