ETKİNLİK ALANIYLA BÖLGE DAHA İŞLEVSEL HALE GELECEK

Düzce Belediyesi tarafından Bahçeşehir Bölgesine kazandırılmak istenen etkinlik alanının yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Bölge sakinlerinin kültürel, sanatsal etkinliklerle buluşacakları, çocuklar ve gençlerin ise sportif faaliyette bulunarak sosyalleşmelerinin sağlanması amaçlanan alanın amfisinin yapımının yanı sıra taş döşeme işlemleri de tamamlandı.

ETKİNLİK ALANIYLA BÖLGE DAHA İŞLEVSEL HALE GELECEK
21.02.2023 - 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
316

Düzce Belediyesi, bir taraftan Kahramanmaraş depreminin etkilediği bölgelerin yaralarının sarılması için yoğun çaba sarf ederken, diğer taraftan da mevcut projele çalışmalarının devamlılığını sağlıyor.

Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün direktifleri doğrultusunda yapımına başlanan Bahçeşehir Etkinlik Alanındaki çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.  Merkeze bağlı tüm bölgelerde belediyenin gerçekleştirdiği kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerden kadını erkeği, genci yaşlısı tüm vatandaşların hizmetlerden yararlanabilmesi için harcanan mesai ile Bahçeşehir’e kazandırılacak olan etkinlik alanı gözle görülür oranda şekillendi.

Yeşil alanlardan platform sahne alanına, kaykay pistinden amfi sahneye ve sosyal alanlara kadar birçok farklı konsepti içinde barındıran alanda amfi sahnenin beton dökümü tamamlanarak ince işçilik çalışmalarına geçilirken, Bin 1250 m²’lik alan da ise granit ve bazalt taş döşemesi tamamlandı.

Etkinlik alanı içerisinde bulunacak olan platform sahne alanı ve Kaykay alanlarının (skate Park) zemin betonlarının da hazır hale getirildiği alan yarasa tente oturma alanlarının yerleştirilmesiyle şimdiden farklı bir görünüme büründü.

Yaz ayları olduğu kadar kış aylarında da etkinliklerin merkezi haline gelecek olan alanda kalan çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.


Editör: B. Zengin