Değişim Programları Hakkında Akademik Birim Sorumluları Bilgilendirildi

Düzce Üniversitesi Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü’nün düzenlediği “Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü Akademik Birim Koordinatörleri Toplantısı” ile akademik birim yetkilileri, Erasmus+ Hareketilik Programı hakkında bilgilendirildi.

Değişim Programları Hakkında Akademik Birim Sorumluları Bilgilendirildi
14.03.2023 - 20:40
Güncelleme 14.03.2023 - 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
312

Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Düzce Üniversitesi Uluslararası Ofis Koordinatörü Prof. Dr. Ayfer Gedikli, Üniversite olarak ulusal ve uluslararası değişim programlarına büyük önem verdiklerini vurgulayarak, değişim programından yararlanmak isteyen; öğrenci, akademik ve idari personellere her türlü yardım ve teşviğin yapıldığını dile getirdi. Düzce Üniversitesi’nin bugüne kadar birçok kaliteli üniversite ile öğrenci hareketliliği gerçekleştirdiğini belirten Prof. Dr. Gedikli, bundan sonra da bu hareketliliğin artarak devam edeceğini ifade etti. Toplantının başarılı olmasını temenni eden Prof. Dr. Ayfer Gedikli, katılım gösteren birim sorumlularına teşekkür etti.

Gerçekleştirilen açılış konuşmasından sonra Öğr. Gör. Muhammet Kağan Güney, Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü’nün yapısı ve işleyişi hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Halen 18 farklı ülkede 94 üniversiteyle; öğrenci, akademik ve idari personel haraketliliğine imkan sağlayacak Erasmus+ anlaşması yapıldığını belirten Öğr. Gör. Güney, bu sayının yıl içerisinde artabileceğini vurguladı. Öğrencilerin, öğrenimleri boyunca her bir eğitim kademesi için 12 ayı geçmemek koşulu ile öğrenim ve staj haraketliliğinden faydalanabileceği bilgisini paylaşan Öğr. Gör. Güney, değişim programları hakkında geniş bilgi alabilmek için https://duzce.edu.tr/idari/disiliskiler/giris/502c internet adresini ziyaret edebileceğini ya da Koordinatörlükten bilgi alabileceklerini ifade etti.

Yapılan bilgilendirme sunumundan sonra toplantı; Öğr. Gör. Muhammet Kağan Güney, Öğr. Gör. Beyza Şahin ve Hayat Çulcu’nun katılımcılardan gelen soruları yanıtlaması ile son buldu.


Editör: B. Zengin