MAZBATALARI ALDILAR, ERDOĞAN İÇİN DESTEK İSTEDİLER

AK Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk mazbatalarını alarak resmen göreve başladı.

MAZBATALARI ALDILAR, ERDOĞAN İÇİN DESTEK İSTEDİLER
25.05.2023 - 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
314

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde AK Partiden Milletvekili olarak seçilen Ayşe Keşir ile Ercan Öztürk mazbatalarını aldı. 

Adalet Sarayında seçim kurulunda gerçekleştirilen mazbata töreninde Düzce Milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, ilçe başkanları ile belediye başkanları ve partililer hazır bulundu.

ŞENGÜLOĞLU; “DÜZCE’MİZE GÜZEL BİR ŞEKİLDE HİZMET EDECEKLER”
Mazbata töreninin ardından kısa bir değerlendirme de bulunan AK Parti İl Başkanı Şengüloğlu, teşkilat ve Düzceli vatandaşlara teşekkür ederek, “Milletvekilliği seçimlerinde Türkiye 4’ncüsü, Cumhurbaşkanı oylamasında Türkiye 11’ncisi seçime gitme oranında da Türkiye birincisi olduk. Bu manada teşkilat üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Cansiperane bir mücadele verdik. Düzceli seçmenlerimize de teşekkür ediyorum. Gerek Ayşe Hanım gerekse de Ercan Öztürk için hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu saatten sonra tüm Düzce’nin vekili onlar. Düzce’mize güzel bir şekilde hizmet edecekler. Bundan sonra bize durmak yok yola devam. Seçim sürecinden ötürü 2,5 aylık bir ara verdik çalışmalarımıza. Bundan sonra daha güçlü şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Düzceli hemşehrilerimizin hiçbir endişesi olmasın. 28 Mayıs akşamı da hayırlı sonuçlarla Cumhurbaşkanlığını kazanacağız ve yola devam edeceğiz.” dedi.

KEŞİR; “PARLAMENTO DA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ”
Milletvekilliği mazbatasını dördüncü kez alıyor olmaktan büyük şeref duyduğunu dile getiren Ayşe Keşir, “Öncelikle Düzceli seçmenlerimize güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize oy veren vermeyen Düzceli hemşehrilerimizi parlamento da en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Her kademe de görev yapan teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımızı da Düzce’den en yüksek oyla seçtirmek için hemşehrilerimizden tek tek oy istiyoruz. Pazar günü hemşehrilerimizi sandığa davet ediyorum ve Sayın Cumhurbaşkanımıza desteklerini bekliyorum.” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK; “DÜZCE İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
Milletvekili Ercan Öztürk ise omuzlarına yüklenen yükün farkında olduklarını ifade ederek, şunları dile getirdi; 
“Bize olan güveni boşa çıkarmamak için Sayın Genel Başkanımında bize rehberliği ile Düzce için gece gündüz çalışacağız. Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Düzce halkının istikrardan yana oy kullanacağını ve Sayın Cumhurbaşkanımıza da en yüksek şekilde destek vereceğine inanıyoruz. Düzce’ye hizmetleri koordineli şekilde getirmek için de buna ihtiyacımız var.”


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız