“DÜZCE’MİZİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehir merkezinin muhtelif mahallelerinde inşası devam eden park alanlarını ziyaret etti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Özlü “Düzce’mizi her yönüyle güzelleştirmeye, kalkındırmaya devam ediyoruz” dedi.

“DÜZCE’MİZİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”
30.07.2023 - 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
372

Düzce Belediyesi şehir merkezinin birçok farklı noktasında çalışmalarını sürdürürken özellikle çocuklar ve ailelerinin hoş vakit geçireceği sosyal alanların artırılması ve geliştirilmesine özel önem veriyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün özellikle mahallelerden gelen talepler üzerine talimat verdiği parkların yapımı sürerken Başkan Özlü de çalışmaları yakından takip etmeyi ihmal etmiyor. Kurmayları ile saha gezilerine çıkan Başkan Özlü hem parkları hem de çevre düzenleme ve refüj peyzaj çalışmalarını inceledi.

10 AYRI NOKTADA EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA
Saha ekiplerinin tam kadro çalıştığı on farklı noktada park yapımı sürerken sosyal alanlar ile D-655 Karayolu refüj peyzajı da devam ediyor. Başkan Özlü Çavuşlar, Beyciler, Sabiha Ulusoy Kütüphanesi, Kusursuz Kafe, Aziziye Kavşak ve Park, Tarım Akademisi (FÜPAŞ), Koçyazı ile Anıtpark’ta yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak “Yaz dönemi başladığından bu yana tüm çalışmalarımıza hız verdik. Özellikle saha yatırımlarımızda bugün tamamladıklarımız ve inşası devam eden noktaları yakından gördük. Düzce’mizi bir üst lige taşıyacağız diyerek çıktığımız bu yolda her mahalleye sosyal alan kazandırdık. Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte bu sosyal alanlarda vakit geçirebilmesi bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır. Yeşilin her tonuna sahip Düzce’mizi güzelleştirmeye devam edeceğiz. Düzce’miz her şeyin en güzeline layıktır. Tek isteğimiz hemşehrilerimizin bu hizmetlere sahip çıkmasıdır.” dedi.

“YAZIKTIR, GÜNAHTIR”
Başkan Özlü açıklamasında Yeşil Vadi’de düzenlenen açık hava sinema etkinliği sırasında yaşanan bir olaydan örnek verdi ve vatandaşların belediye yatırımlarına sahip çıkmasını istediğini ifade ederek şunları söyledi: “Bakınız, Bahçeşehir Yeşil Vadi etkinlik alanımızda ilk açık hava sinema etkinliğimizi yaptık. Arkadaşlarımız henüz daha kullanıma açılmamış olan WC kapılarının camlarının kırıldığını tespit etti, beni bilgilendirdi. İnanın bu bizi en fazla üzen durumdur. Yazıktır, günahtır. Bunlar sizin için yapılmış yatırımlar, hizmetlerdir. Bu yapılara öncelikle vatandaşlık görevi olarak sahip çıkmamız gerekir. Tüm Düzceli kardeşlerimden özel ricamdır; sosyal alanlar ortak kullanım alanlarımızdır. Belediye vatandaşlarına hizmet için vardır, süreklilik için bu hizmetlerin sahiplenilmesi gerekir. Bu konuda duyarlı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız