DOME ÇADIRLAR KURULUYOR

Yurt dışında popüler olan ‘glamping’ tarzı konaklamayı Düzce’ye taşımak isteyen Düzce Belediyesi, Aydınpınar Şelalesi Tabiat Parkı'nda  ‘kubbe’ şeklindeki yapısı ile dikkat çeken dome çadırlarının kurulumunu sürdürüyor.

DOME ÇADIRLAR KURULUYOR
7.02.2024 - 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
76


İstanbul ve Ankara’nın arka bahçesi konumundaki Düzce’nin yerli ve yabancı turistlerin rotasına girmesini hedefleyen Düzce Belediyesi, doğanın güzellikleri ile vatandaşları buluşturmayı hedefliyor.

İştirak şirketi Beltur tarafından, muhteşem tabiatı ile dikkat çeken ve 5 adet şelale kümesinden oluşan Aydınpınar Şelalesi Tabiat Parkı’nda hayata geçirilen proje kapsamında, Düzce manzarasına hakim bir noktada konumlandırılan 36 metrekare büyüklüğündeki 9 adet dome çadırın iskelet montajları tamamlandı.

Doğa ile iç içe ve dört mevsim konaklama imkanı sunacak olan proje kapsamında ayrıca 20 adet 54 metrekarelik bungalov ev de inşa edilecek. Dome çadırların 7’sinde çift kişilik yatağın yanı sıra çocuk yatağı bulunurken, bungalov evlerin asma katında 2 tek yatak ile alt kısmında çift kişilik yatak bulunacak. Tesis alanında ayrıca A Plus restoran ve kır kahvesi de yerine alırken, kahvaltı ve alakart akşam yemeği seçenekleri ile misafirlere sunulacak.

Gürgen, meşe, kestane gibi karışık yapraklı orman ağaçları arasında trekking, foto-safari, çadır kampı gibi etkinliklere de imkan sunan Aydınpınar Şelalesi Tabiat Parkı’ndaki projenin yakında tamamlanarak Düzce turizminin hizmetine sunulması hedefleniyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız