“65 YAŞ ÜSTÜ EMEKLİLERE 5 METREKÜP SU BİZDEN”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 65 yaş üstü emeklilerden aylık 5 metreküpe kadar olan su tüketiminden ücret almayacaklarını açıkladı.

“65 YAŞ ÜSTÜ EMEKLİLERE 5 METREKÜP SU BİZDEN”
20.02.2024 - 18:58
Güncelleme 20.02.2024 - 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
71

31 Mart 2024’te yapılacak seçimler öncesi “Türkiye Yüzyılında Düzce İçin 100 Proje” hazırlayan Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 25 Şubat’ta düzenlenecek geniş katılımlı bir toplantı ile projelerini kamuoyuna duyuracak.  “Mobilya Kent”, “Millet Bahçesi-2”, “İçme Suyu Ana Hattı ve Arıtma Tesisi”, “1250 km Şehir Şebekesinin Yenilenmesi”, “Melenboyu Çevre Yolu” gibi bazı mega projelerini daha önce açıklayan Özlü’nün son müjdesi ise emeklilere yönelik oldu. Seçim gezilerinde emeklilerden gelen taleplere duyarsız kalmayan Özlü, yeni dönemde emeklilere destek olacak bir çalışmaya da imza atacak. Müjdesini duyuran Özlü, “Emekliler ile ilgili zaman zaman bize sıkıntılar iletiliyor. Emeklilerimiz hayat pahalılandı, bizim gelirlerimiz çok yüksek değil,  bizim için ne düşünüyorsunuz diyorlar. Sevgili kardeşlerim 65 yaş üstü emeklilerimiz için içme suyu bizden. 5 metreküpe kadar su parası almayacağız” diye konuştu. Görev süresindeki 5 yıl boyunca Düzce’nin sınır komşusu olan Bolu ve Sakarya’ya oranla hem içme suyu, hem de atık su ücretlerini düşük tutarak sabit ve ucuz fiyat politikası uygulayan Özlü, yeni dönemde emeklilere 5 metreküp suyu ücretsiz şekilde ulaştıracak.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız