ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Düzce Belediyesinin şehrin görünen yüzü olan, vatandaşa yaklaşımda sahada ilk eli durumundaki birim müdürlükleri, şehrin güzelleştirilmesi, temizliği ve imarı noktasında yürütülen çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORLAR
21.02.2024 - 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
76

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri, Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü tüm yıl boyunca şehir genelinde 63 mahalleye yönelik sürdürdükleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 7 EKİP İLE SAHADA
Temiz şehir Düzce başlığı altında şehrin tüm mahallelerine aynı şekilde hizmet götürme çalışmalarını yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü, günlük planlama dahilinde oluşturulan 7 ekip ile saha çalışmalarına devam ederken, Şehitlik bölgesinde ağaç ve bahçe budamalarının yanı sıra Aziziye Mahallesi Merkez Pazaryerinin çevre düzenlemelerini de aksatmıyor.

Eş zamanlı şekilde Bahçeşehir bölgesi genelinde rutin düzenleme çalışmalarına cami çevreleri ile başlayan müdürlük, bir yandan da Sancaklar ve Nalbanoğlu Mahalle parklarının da güzelleştirilmesini sağlıyor.

TEMİZLİK İŞLERİ GÜNE ERKEN BAŞLIYOR
Güne merkezdeki okullar ve Devlet Hastanesi bölgelerinin temizliği ile başlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, günün ilk ışıklarıyla beraber Düzce’nin yeni mahallelerinden Kirazlı Mahallesinin sokak ve caddelerinin araç ile süpürülmesini, Sancaklar Mahallesinde ise
parkların temizliğinin yapılmasına da ön ayak oldu.

FEN İŞLERİ YOL AÇMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
5 ekip ile saha çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ise merkezde Rasim Betir Paşa Bulvarında taş örme çalışmasını tüm hızıyla devam ettirirken, Cedidiye, Azmimilli ve Koçyazı Mahallelerinde kaldırım ve yol tamiratlarını da aynı süreçte devam ettiriyor. Müdürlüğe bağlı diğer ekipler, Darıcı ve Çamköy Mahallelerinde yol açma işlemleri gerçekleştirirken, şehir merkezinin belirli bölgelerinde ise roadmix yama çalışmasına devam ediyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız