KGK Düzce İl Temsilcisi MARADİT; “Güloğlu doğru konuşmuyor!”

Küresel Gazeteciler Konseyi Düzce İl Temsilcisi Fatih Melih Maradit, YRP Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu’nun Düzce basınının tümünü kapsayan “Beni tehdit ediyorlar” sözlerine karşılık bir açıklama yaparak, “Sayın Güloğlu doğru konuşmuyor. Bu ifadeleri tamamen gerçek dışıdır” dedi.

KGK Düzce İl Temsilcisi MARADİT; “Güloğlu doğru konuşmuyor!”
6.03.2024 - 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
68

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu’nun, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği bir kıraathanede yaptığı konuşmada, Düzce’deki gazetecilerin tümünün kendisinden para isteyerek tehdit ettiklerini söylemesi üzerine, Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Düzce İl Temsilcisi Fatih Melih Maradit bir basın açıklaması yaptı.

 

“MAĞDUR EDEBİYATINA MESLEKTAŞLARIMIZ ALET EDİLEMEZ”

Maradit yaptığı açıklamada, “Sayın Güloğlu doğru konuşmuyor. Bu ifadeleri tamamen gerçek dışıdır. Kendisine belki de, ‘Düzce’de mağdur edebiyatıyla oy kazanabileceği’ fikri verilmiş olabilir ama bunu yaparken Düzce’deki meslektaşlarımızın buna alet edilmesine, gerek bir gazeteci ve gerekse Küresel Gazeteciler Konseyi olarak seyirci kalmamız mümkün değildir” dedi.

 

İŞTE MARADİT’İN AÇIKLAMASI

KGK Düzce İl Temsilcisi Fatih Melih Maradit’in açıklamaları şöyle;

“Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Sayın Davut Güloğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği bir kıraathanede yaptığı konuşmada, Düzce’deki gazetecilerin TÜMÜNÜN kendisini tehdit ettiğini belirterek, ‘Beni gazeteciler tehdit ediyor. Para vermezsen seni biz alaşağı etmesini biliriz’ demiş ve bir vatandaşın isim vermesi gerektiği konusundaki ısrarlı sorusuna da ‘Hepsi.. Tümü.. Genel..’  ifadelerini kullanmıştır.

 

   Sayın Güloğlu doğru konuşmuyor. Bu ifadeleri tamamen gerçek dışıdır. Kendisine belki de, ‘Düzce’de mağdur edebiyatıyla oy kazanabileceği’ fikri verilmiş olabilir ama bunu yaparken Düzce’deki meslektaşlarımızın buna alet edilmesine, gerek bir gazeteci ve gerekse Küresel Gazeteciler Konseyi olarak seyirci kalmamız mümkün değildir.

 

   Eğer varsa kendisini tehdit ederek para isteyen bir gazeteci, onun ismini belgeleriyle açıklaması gerekmektedir. Düzcemiz’deki bütün gazetecileri bu konuda zan altında bırakmasını kabul edemeyiz.

 

   Küresel Gazeteciler Konseyi Düzce İl Temsilcisi olarak Sayın Davut Güloğlu’nu bu tutumundan dolayı kınıyor, Düzce’deki tüm basın mensuplarımızdan özür dilemeye davet ediyorum.”


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız