Personeli Özlü karşıladı!

Düzce Belediyesinden 150 kişinin katıldığı Cumayeri ve Akçakoca’da temizlik seferberliği için yola çıkan personeli Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü karşıladı.

Personeli Özlü karşıladı!
25.07.2019 - 14:03
326

   Düzce Belediyesi sel felaketinin ardından yaralarını sarmaya çalışan Cumayeri ve Akçakoca için seferberliğe devam ediyor. Bölgede yürütülen temizlik çalışmalarına destek olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları Celal Kasapoğlu ve Dr. Cengiz Tuncer koordinatörlüğünde bir araya gelen 150 belediye çalışanını Akçakoca’da Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü karşıladı. Yardım çağrısına gönüllü olarak katılan tüm personele teşekkür eden Başkan Özlü “Düzce Belediyesi Akçakoca’nın emrindedir. Dün hibe edilen araç dışında belediyemiz bünyesinde bulunan tüm araçlarımız ve imkânlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Bölgenin en kısa sürede toparlanması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

 

   Vakit kaybetmeden Akçakoca merkezinden ayrılarak Esmahanım ve Uğurlu köyleri başta olmak üzere selden etkilenen köylerdeki çalışmalara dâhil olan ekipler, Akçakocalılardan da büyük takdir topladı. Vatandaşlar Düzce Belediyesinin temizlik ve ilaçlama çalışmalarında titizlikle hareket ettiğini ifade ederek yardımlar için teşekkür etti.