Millet İttifakı bayramlaşmada buluştu!

Geleneksel bayramlaşma töreni için bayramın ikinci gününü tercih eden CHP’liler il binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde buluştu.

Millet İttifakı bayramlaşmada buluştu!
12.08.2019 - 21:19
395

   CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Alaattin Duran, gerçekleştirdiği konuşmada ilerleyen günlerde gerçekleşecek olan kongrede ilçe başkanlığına aday olamayacağını açıkladı.

 

   CHP Düzce İl Binası’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine İYİ Parti’den de katılım sağlandı. Bayramlaşmada, CHP İl Başkanı İlhan Duru, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Alaattin Duran, İYİ Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan, CHP Kadın ve Gençlik Kolları ve partililer yer aldı.

 

   Millet İttifakı olan İYİ Partili isimlerin bayramlaşma törenlerine katılmalarından mutluluk duyduklarını dile getiren CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Alaattin Duran şunları söyledi:

 

   “Bir bayram günü daha bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hepinize iyi bayramlar diliyorum. Şuan Düzce’de ittifakın yan yana geldiği ve güç birliği oluşturduğu İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı’yla beraber bayramları beraber kutlamaya başladık. Bu bize ayrı bir memnuniyet veriyor. Önümüz CHP’nin ve ittifakının günüdür. Bundan sonra bilesiniz ki CHP adım adım iktidara doğru yürümektedir. Bunun ilk emareleri de en son İstanbul’da noktayı koyduk. Bilesiniz ki önümüzde ki ilk seçimlerde Düzce’yi de sarıp sarmalayacak ve Düzce’de iktidarın yolunu açacaktır. Bu tabii sizlerle beraber, burada ki yöneticilerinde gayret ve istekleriyle olacak.”

 

   İttifak partisi olan İYİ Parti’nin bayramlaşma törenine katılmalarından memnuniyet duyduklarını dile getiren CHP İl Başkanı İlhan Duru, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

  “İYİ Parti İl Başkanımız Yunus Özay Er ve İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan bugün bizleri onurlandırdılar. Biliyorsunuz güzellikler paylaştıkça çoğalır. Bu sıcak havada geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bayramlarımızın böyle güzellikler içerisinde geçmesini ve daha nice bayramlara ulaşmamızı diliyorum.”

 

   İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan şu ifadelerde bulundu:

 

   “Hepinizin bayramını kutluyorum. Siyasi partiler ve koltuklar gelip geçicidir. Ben her zaman insanlığa daha çok önem vermişimdir. Bugün koltuklar bir gün birisi kalkar onun yerine başkası oturur. Dolayısıyla siyasi partilerin içerisinde bulunmak birçok insan tanımak anlamına geliyor. Bende sizleri tanıdığım için çok mutluyum."