Yaz şenlikleri sona erdi!

Akçakoca’da bir süreden beri devam eden “Yaz Şenlikleri” tamamlandı. 5 Ağustos’ta başlayan şenlikler hafta sonu Retrobüs grubunun sahne alması ile son buldu.

Yaz şenlikleri sona erdi!
26.08.2019 - 13:50
315

   Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın kültürel ve sanatsal projesi kapsamında başlatılan “Yaz Şenlikleri” Akçakocalılar tarafından büyük bir ilgi gördü. Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali Finduk Fest'in ardından yapılan şenlikler ilçeye büyük bir renk ve hareketlilik kattı.

 

   Akçakoca Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen yaz şenliklerine katılan Ekin Uzunlar, Gülden, Elif Kaya, Bora Duran, Güllü, Hazal Babalık & Şafak Uyanık, Emre Kaya, Dila Kalafatoğlu, Kont Adnan, Ali Kınık, Oflu Kadir ve Retrobüs gibi isimler Akçakocalılara unutulmaz anlar yaşattı.

 

   Şenliklerin genel bir değerlendirmesini yapan Başkan Yanmaz “Yaz döneminde turizm amaçlı olarak başlattığımız şenlikler, yaşanan sel felaketi sonrasında vatandaşlarımıza büyük moral oldu” dedi.

 

   Yanmaz, festival ve şenliklerin ardından yeni bir sosyal etkinliği daha hayata geçireceklerini belirterek “Önümüzdeki sonbahar sezonunda Hamsi Festivali yapmayı hedefliyoruz” diye ifade etti.