Yanmaz ve personelden Asker Selamı!

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, A Milli futbol takımı tarafından başlatılan ve Barış Pınarı Harekatına destek mesajlı Asker Selamına destek verdi.

Yanmaz ve personelden Asker Selamı!
17.10.2019 - 13:29
334

   Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, A Milli futbol takımı tarafından başlatılan ve Barış Pınarı Harekatına destek mesajlı 'Asker Selamına' destek verdi.

 

   Başkan Yanmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır ötesi başlattığı Barış Pınarı Harekatı için , A Milli Futbol Takımımızın Arnavutluk ve Fransa maçlarında verdiği asker selamına destek olmak için belediye personeli ile belediye bahçesinde buluştu. Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın çağrısı ile belediye önünde bir araya gelen başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri ile belediye çalışanları, Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla göndere Türk Bayrağı çekti, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından operasyona katılan Mehmetçiğe destek amacıyla asker selamı verildi.

 

   Suriye’de düzenlenen Barış Pınarı Harekâtı’na katılan Mehmetçiğe milli futbolcuların asker selamıyla verdiği destek 81 milyona sembol oldu. Sosyal medyada açtığı 7’den 70’e her kesimden milyonlar sosyal medyadan asker selamıyla Mehmetçiğe destek veriyor.