NİSAN AYI MECLİS TOPLANTILARI SONA ERDİ

Düzce Belediyesi Nisan ayı meclis toplantılarının ikinci birleşimi Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirildi. 27 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda EYT ile emekli olan işçilerin kıdem tazminatları için kredi çekilmesi talebi de oybirliği ile kabul edildi.

NİSAN AYI MECLİS TOPLANTILARI SONA ERDİ
7.04.2023 - 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
321

Düzce Belediyesi Nisan ayı meclis ikinci toplantısı 27 gündem maddesinin görüşülmesi ile tamamlandı. Meclis başkan vekili Hüdaver Gösterişli’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda EY ile emekli olan personellerin kıdem tazminatları maddesi de oy birliği ile geçti.

Bir önceki toplantının tutanak özetinin oylanması ile geçilen ikinci birleşiminin ilk maddesinde kredi talebi oy çokluğu ile meclisten geçerken, EYT ile emekli olan işçilerin kıdem tazmainatlarına yönelik kredi talebi, ek ödenek konulması, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne aktarma yapılması, bütçe içi işletmesi, hal teminat bedeli ve Aziziye Pazaryerinin taşınması maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Bir önceki toplantıda 5 yıllık imar komisyonuna havale edilen 3 gündem maddesinin de oy birliği ile kabul edildiği toplantının son bölümünde imar komisyonuna havale edilen başta Doğanlı Muncurlu, Yeşilçimen ve Musababa Köylerinin mücavir alan olma talepleri kabul edilirken, kalan gündem maddeleri de meclis üyelerinin oylarına sunularak karara bağlandı.

Gündemde görüşülecek başka konu bulunmadığından bir sonraki toplantının 2 Mayıs 2023 Salı günü saat 19.00’da yapılmasına karar verilerek birleşime son verildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız