Düzce Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencileri Açık Kampüs’te

Okulların, Düzce Üniversitesi’ni daha yakından tanımasını sağlamak amacıyla her ayın son Çarşamba günü gerçekleştirilen "Açık Kampüs" uygulaması kapsamında Düzce Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, Açık Kampüs’e konuk oldu.

Düzce Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencileri Açık Kampüs’te
28.02.2024 - 19:44
Güncelleme 28.02.2024 - 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
47

Üniversite-şehir bütünleşmesine önemli katkılar sağlayan Açık Kampüs uygulamasında; öğretmenleri rehberliğinde Düzce Atatürk Anadolu Lisesi’nden yaklaşık 45 öğrenci, Düzce Üniversitesi Mühendislik, Eğitim ve Fen Edebiyat Fakültelerini ziyaret etti.

Fakültelerin bölümleri, eğitim-öğretim faaliyetleri, laboratuvarları, sosyal ve kültürel etkinlikleri ve kampüs hayatı hakkında konuk öğrencileri bilgilendiren Düzce Üniversitesi yetkilileri; ulusal ve uluslararası başarılardan da söz ederek Düzce Üniversitesi’nin tercih edilen yeni nesil bir üniversite olduğunu vurguladı.

Düzce Üniversitesi’nin teknolojik olanaklara sahip dersliklerini, uygulama alanlarını ve laboratuvarlarını da ziyaret eden öğrenciler, bu örnek uygulama ile Düzce Üniversitesi gönüllüsü oldu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız