DÜZCE BELEDİYESİ MUHTARLARIN YANINDA

Düzce Belediyesi, Mahalle muhtarlarının vatandaşlara daha modern ve daha sağlıklı bir ortamda hizmet verebilmeleri için 8 mahallede yeni muhtarlık hizmet binasını faaliyete geçirdi. İhtiyaç duyulan 10 mahallede ise yeni muhtarlık hizmet binaları yapılacak.

DÜZCE BELEDİYESİ MUHTARLARIN YANINDA
3.08.2021 - 15:13
Güncelleme 3.08.2021 - 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
469

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin yönetiminde belediyenin yoldaşı konumunda bulunan mahalle muhtarlarının daha sağlıklı ve modern şartlarda hizmet verebilmeleri adına yapılan çalışmaların devam ettiğini söyledi.

BURHANİYE, ŞEHİT MURAT DEMİR, YENİ, MERGİÇ, KAZUKOĞLU,
ÇAVUŞLAR, ÇAMKÖY VE DARICI MAHALLELERİNE YENİ HİZMET BİNASI

Bir şehrin gelişimi ve değişimi hususunda muhtarların olmazsa olmazların başında geldiğini belirten Başkan Özlü, belediye olarak her zaman muhtarların yanında olduklarını ifade ederek, “Muhtarlarımızın şehrimiz için ne derece önemli olduğunun bilincindeyiz. Sağlıklı ve nezih bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet vermeleri noktasında hemfikiriz. Bu kapsamda Burhaniye, Şehit Murat Demir, Mergiç, Kazukoğlu, Çavuşlar, Çamköy, Darıcı ve Yenimahallelerimizde yeni muhtarlık binalarımızı tamamlayarak teslim ettik” dedi.

SIRADA CAMİKEBİR, TERZİALİLER, TOKUŞLAR, ŞEHİT KEMAL IŞILDAK, BEYCİLER, 
YAHYALAR, SARAYYERİ, ÇİFTEPINARLAR, SOĞUKPINAR VE AKPINAR MAHALLELERİ VAR

Önümüzdeki süreçte 10 mahalleye daha yeni hizmet binası kazandırma yönünde planlamalarının yapıldığını kaydeden Başkan Özlü, “Muhtarlık İşleri ile Fen İşleri Müdürlüğümüz işbirliği içerisinde bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Yer tespitlerinin ardından; Camikebir, Terzialiler, Tokuşlar, Şehit Kemal Işıldak, Beyciler, Yahyalar, Sarayyeri, Çiftepınarlar, Soğukpınar ve Akpınar Mahallelerimizin de yeni muhtarlık binalarının yapımına başlayacağız” şeklinde konuştu.
 

MUHTARLIKLARIN GİDERLERİNE DE DESTEK VERİLİYOR

Öte yandan muhtarlık binalarının giderlerine de destek olduklarını kaydeden Başkan Özlü Düzce Belediyesinin ihtiyaç duyulduğu her an mahalle muhtarlarının yanında olduğunu ifade etti. 


Editör: B. Zengin