Gelecek Partisi il başkanının eşi vefat etti!

Gelecek Partisi Düzce İl Başkanı Vildan Tokaliç Yıldız’ın eşi Selahattin Yıldız vefat etti. Selahattin Yıldız’ın koronavirüsten vefat ettiği ve aşı olmadığı öğrenildi.

Gelecek Partisi il başkanının eşi vefat etti!
13.10.2021 - 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
1971

   GP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu taziye mesajı yayınladı. Davutoğlu, “Düzce İl Başkanımız Sayın Vildan Yıldız’ın değerli eşi Selahattin Yıldız beyin Covid-19 nedeniyle vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, başta İl Başkanımız Vildan hanım olmak üzere tüm ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum” dedi.

DUA İSTEMİŞTİ

   Selahaddin Yıldız, 6 Ekim tarihinde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, dua istemişti. Yıldız paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: “Selamünaleyküm 11 gün önce yakalandığım covid hastalığını atlatamadım. Hastalık fazlası ile ilerlemiş ciğerlerimi sarmış. Bundan sonraki tedavi sürecimin yoğunu bakım ünitesinde devam edeceğini söylediler. Hz Âllah’tan ümit kesilmez. Şifa veren de o alan da. Benden yana dinim, imanım, namusumdan başka ne hakkım varsa helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin. Dua edin. Âmin.”


Editör: B. Zengin