BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TOPLUMSAL FARKINDALIK MESAJI!

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özlü mesajında engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırıcı önlemler almanın insanlık görevi olduğunu kaydetti.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TOPLUMSAL FARKINDALIK MESAJI!
2.12.2021 - 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
698

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özlü mesajında şu ifadelere yer verdi; “Dünya Engelliler Günü’nde hepimizin birer engelli adayı olduğunu unutmadan, azim ve kararlılıklarıyla toplumumuza örnek teşkil eden engelli kardeşlerimize yönelik toplumsal farkındalığın artmasını sağlamamız gerekmektedir. Üreten, sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde bağımsız bireyler olarak yer alabilmeleri için gereken duyarlılığın artmasını sağlamalıyız.

   Düzce Belediyesi olarak, gönül belediyeciliği anlayışıyla engelli kardeşlerimizin sadece ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanlarında olmaya, sosyal hayata entegre olmalarını sağlamak için çalışıyoruz.

   Bu vesileyle, bugünün, sevgi, saygı ve dayanışma ile toplumsal farkındalığın artmasını diliyor, engelli bireylerimizin fedakâr ailelerine sevgi ve saygılar sunuyorum.”


Editör: B. Zengin