Geleceğin İş Dünyası Bizden Neler Bekliyor Konusu Konuşuldu

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi ile Genç Kızılay Topluluğu’nun iş birliği ile düzenlediği “Geleceğin İş Dünyası Bizden Neler Bekliyor?” başlıklı söyleşide Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı öğrencilerimizle bir araya geldi.

Geleceğin İş Dünyası Bizden Neler Bekliyor Konusu Konuşuldu
15.04.2022 - 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
762

Dr. Öğretim Üyesi Senem Çolak Yazıcı, iş dünyasının yazılı olmayan, personelin işverenden, işverenin de personelden uymasını beklediği çok fazla kuralların olduğunu, işverenin personelinden davranışlarına dikkat etmesini, saygılı ve sorumluluk bilincinin olmasını ve çalışma etiğine özen göstermesi konularına değindi.

Öğrencilere tarihe karışan meslekler ve geleceğin meslekleriyle ilgili bilgiler de veren Öğretim Üyesi, bireyin tarihe karışacak bir mesleğe sahip olması durumunda,  başka bir meslek kolunda yetkinlik kazanmak için niteliklerini arttırması gerektiğine vurgu yaptı. Aynı zamanda Senem Çolak Yazıcı, yetenek ve beceri arasındaki fark konusunda katılımcılara da söz hakkı vererek etkili bir sunum gerçekleştirdi.

Programın sonunda öğrencilerden gelen soruları da cevaplandıran Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı, öğrencileri merkeze davet ederek, merkez olarak onların her zaman yanında olduklarını vurguladı.


Editör: B. Zengin