38 SAATTE ÜRETİLEN TUVALET VE LAVABOLAR YOLA ÇIKTI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatıyla,  Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından üretimine başlanan tuvalet ve lavaboların 12 tanesi tamamlandı. Seyyar tuvaletlerin 10 tanesi TIR'a yüklenerek afet bölgesine yollanırken, duş ve bebek bakım odası imalatına başlandı. 

11.02.2023 - 19:13
Güncelleme 12.02.2023 - 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
1162

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından yaraların sarılması için başlatılan seferberlik devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatıyla 38 saat içerisinde 12 adet tuvalet ve lavabonun imalatı tamamlandı. 

BEBEK BAKIM ODASI VE DUŞ DA YAPILACAK
Düzce Belediyesinin öz kaynakları ile üretilen kadın ve erkek olmak üzere 5 çift (10 adet) lavabo ve tuvaletler TIR'a yüklenerek bölgeye doğru hareket ederken, bir yandan da yeni tuvalet ve lavaboların imalatı sürüyor. Seyyar tuvaletler ile birlikte bölgenin öncelikli ihtiyaçlarından olan duş ve bebek bakım odası imalatına da başlandı. 

İKİ ADET PROJEKTÖR İMALATI YAPILDI
Öte yandan bölgedeki Arama Kurtarma faaliyetlerinde kullanılmak üzere Destek Hizmetleri Müdürlüğünde üretilen geniş saha aydınlatma özelliğine sahip 2 adet projektör bölgeye sevk edildi. 

“KISA SÜREDE DİĞERLERİNİ DE TAMAMLAYACAĞIZ”
Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Barış Bayrak, gece gündüz çalışarak kısa süre içerisinde 12 adet lavabo ve tuvalet imalatı gerçekleştirdiklerini söyleyerek; "Başkanımızın talimatlarının ardından, 38 saat içerisinde 12 adet lavabo ve tuvalet imalatını tamamladık. Bunların 10 tanesini  vakit kaybetmeden TIR'a yükleyerek sevkiyatına başladık. Yine başkanımızın talimatları doğrultusunda 4 tane duş, 6 tane daha tuvalet ve bebek bakım odası imalatına geçeceğiz. Arkadaşlarımız burada canla başla, depremde zarar gören kardeşlerimiz için çalışıyor. Depremzede vatandaşlarımıza bir nebze olsun katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.

 


Editör: B. Zengin
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz