“MİLLETÇE, BİRBİRİMİZE DESTEK OLARAK YARALARIMIZI SARACAĞIZ…”

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 13,23’te merkez üssü Elbistan ilçesi olan 7.6 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

“MİLLETÇE, BİRBİRİMİZE DESTEK OLARAK YARALARIMIZI SARACAĞIZ…”
16.02.2023 - 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
416

Milletimiz, asrın felaketi olarak kabul edilen depremlerin yaşandığı ilk günden itibaren  7’den 70’e depremden etkilenen bölgelerdeki vatandaşların yaralarının sarılması için yardıma koşuyor.

Türkiye , tek yürek oldu ve Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşların yardımına koştu.   Maraş depremiyle birlikte  adeta seferberlik ilan edildi.

Düzceli İş İnsanı Ozan Tüz de deprem haberini alır almaz yardıma koşanlardan. Maraş depremiyle birlikte Ozan Tüz, deprem bölgesine tırlar dolusu yarım göndererek Millete olan vefa borcunu ödemeye çalıştı.

Asrın Felaketini duyar duymaz duyarlı vatandaş olmanın sorumluluğuyla  maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Düzceli İş İnsanı Ozan Tüz,  deprem bölgesine gönderdiği erzak, giyecek gibi malzemelerin yanı sıra  depremzedelere gönderilmek üzere nakti bağışta bulunarak herkesi karınca kararınca destek olmaya davet etti…

Ülkemizde yaşanan ve Tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketiyle iligli duygularını dile getiren Ozan Tüz: “Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve  7.6 büyüklüğündeki depremin felaketlere neden olduğuna üzülerek şahitlik ediyoruz.

Bu acıyı tarif edemeyiz... Herkes umutlarını, ailesini, sevdiklerini, hatıralarını kaybetti. Şimdi hep birlikte olma zamanı.     

Depremzede kardeşlerimiz için  elimizden gelen her tür yardımı yapmaya hazırız ve ben ve arkadaşlarım bu konuda gerekli tüm çalışmaları başlatmış durumdayız.

Devletimiz  ve Milletimiz, her zaman mağdur vatandaşlarımızın  yanında, el birliğiyle gönül birliğiyle tek yürek olarak bu felaketin üstesinden geleceğiz…

Milletçe, birbirimize destek olarak bu felaketi de hep birlikte aşacağız.

Zorda kalan vatandaşlarımızı desteklemek için elinden gelen her şeyi yapan herkese binlerce kez teşekkürler.

Nasıl bir millet olduğumuzu geçmişte de bugün de ispat ettik.  Tarih bizim birlik ve beraberliğimizi altın harflerle yazmıştır. Her felakette ve zor anlarda Milli Mücadele ruhuyla hareket ettik. Birlikteliğin, dayanışmanın tarihini yazdık. Biz farklı milletiz.   Acımızın telafisi yok  ama yapacağımız yardımlarla bir nebze olsun teselli edebilirsek ne mutlu bize. Milletimize geçmiş olsun dileklerimiiletiyorum. Deprem felaketinde yaralananlara acil şifalar, hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum.”


Editör: B. Zengin