ŞENGÜLOĞLU; “En çok oy veren 4. İl olduk”

Şengüloğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminin ardından teşekkür mesajı yayınladı. 

ŞENGÜLOĞLU; “En çok oy veren 4. İl olduk”
16.05.2023 - 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
341

Düzceliler'e teşekkür eden Şengüloğlu “Ülkemiz ve şehriniz açısından kritik bir seçimi geride bıraktık. AK Parti Düzce teşkilatları olarak yoğun bir seçim çalışmasının ardından girdiğimiz 14 Mayıs seçimlerinden başımız dik, alnımız ak bir şekilde çıkmış bulunuyoruz. Düzce’miz 21 yıldır olduğu gibi 14 Mayıs seçimlerinde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bir kez daha durarak şehrimiz Türkiye 11’inci yapan ve milletvekili seçimlerinde Düzce’miz aldığımız oy oranında Türkiye 4’üncüsü yapan kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

Teşkilat mensuplarını, sandık görevlilerini ve güvenlik güçlerini de unutmayan Şengüloğlu “Düzce’mizde 14 Mayıs seçimlerinin her hangi bir sorun yaşamadan geçirmemizi sağlayan, seçmen iradesini ve güvenliğini sağlayan sandık görevlilerine ve güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarından üstün gayrete gösteren  ve son ana kadar vefakârca çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, seçim günü bizlerin namus bekçileri olan ve sandıkların başından bir dakika ayrılmayan tüm sandık görevlilerimize teşekkür ederim.” diye konuştu. 

Hasan Şengüloğlu 28 Mayıs’ta yapılacak 2. Tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyerek "Milletimiz bizlere olan güvenin bir kez daha göstererek bizleri 14 Mayıs seçimlerinde birinci parti yapmıştır. Ben inanıyorum ki ikinci turda, Cumhurbaşkanımız, milletimizden  rekor bir oy alarak yeniden Cumhurbaşkanımız seçecek ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize doğru güçlü adımlarla yürüyeceğiz.” şeklinde açıklama yaptı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız