KÖRPEŞLER-ÇAMKÖY YOLUNDA SONA GELİNDİ

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, alternatif geçiş güzergahlarının açılarak trafiğin sağlıklı şekilde işlemesi noktasında Körpeşler Mahallesinden Çamköy Mahallesine uzanan ve Kuzey Çevre yoluna bağlanacak olan 3 kilometrelik yolun asfalt çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

KÖRPEŞLER-ÇAMKÖY YOLUNDA SONA GELİNDİ
8.06.2023 - 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
245

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün şehir içi trafik yükünün hafifletilmesi ve hava kirliliği ile mücadele çalışmaları çerçevesinde alternatif yol güzergahlarının Düzce’ye kazandırılması noktasında verdiği talimatla başlatılan Körpeşler ile Çamköy Mahallesini birbirine bağlayan 3 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmaları 24 saat esasına göre devam ediyor.

3 GÜNDÜZ 3 GECE EKİBİ ÇALIŞIYOR
Hafta başında başlatılan çalışmalar doğrultusunda 3 gündüz 3 gece ekibi olarak hareket ederek ilk etapta 25 metre genişliğindeki yolun mekanik malzeme serim işlemini tamamlayan ekipler ardından ilk tabaka asfalt serimine geçti. İlk serimin tamamlanmasının hemen arkasından ikinci kat asfalt serimine geçilecek olan yol son rötuşların verilmesiyle hizmet vermeye hazır hale getirilecek.

AKÇAKOCA VE BAHÇEŞEHİRE GİDECEK SÜRÜCÜLERE KOLAYLIK
Geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanarak bölgeyi kullanan sürücülerin alternatif yollara geçişine zemin hazırlayan Körpeşler Kavşağının hemen akabinde yapılan asfalt çalışmasıyla, hem Çamköy Mahallesi ile bağlantı sağlanmış olacak hem de Kuzey Çevre yolu üzerinden gerek Akçakoca gerekse de Bahçeşehir bölgesine gitmek isteyen sürücülere kolaylık sağlanmış olacak.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatları doğrultusunda şehrin bir çok noktasında alternatif yol güzergahları için çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, tamamlanan yol çalışmaları ile şehir içi trafiğin sağlıklı şekilde işlemesine katkı sunarken aynı zamanda araç sirkülasyonunun şehir dışına kaydırılmasını sağlayarak hava kirliliği ile mücadeleye de destek veriyor.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız