ULAŞIM HEM SAĞLIKLAŞACAK HEM KOLAYLAŞACAK

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Aziziye Mahallesi'nde inşa çalışmalarında sona gelinen Merkez Pazaryerinin bulunduğu bölgede yapılan kavşak ve çevre yollarının asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla sürdürüyor.

ULAŞIM HEM SAĞLIKLAŞACAK HEM KOLAYLAŞACAK
16.06.2023 - 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
294

Düzce Belediyesi, Aziziye Mahallesi'nde bulunan Merkez Pazaryerininçevresindeki yolların kazınma çalışmalarını tamamlayan ve bölgeye bir de kavşak kazandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama işlemine geçti.

Hem hizmet hem de çevre fiziki şartların iyileştirilerek sağlıklı ve nezih bir işlerliğe sahip olması adına gece gündüz çalışma gerçekleştirilen ve hizmete girmesi noktasında gün saymaya başlayan Merkez Pazaryerinde iç kısımlardaki çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı.

Ardından Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, hızlı şekilde pazaryeri ve çevre sokakların yeniden düzenlenmesi ve asfaltlanması için çalışma başlattı. Pazaryeri alanının her iki yanındaki yolun kazım işlemlerinin bitmesiyle birlikte gece saatlerinden itibaren hızlı şekilde asfaltlamaya geçen ekipler, bir yandan kavşak çalışmasını bir yandan da çevre kaldırım alanlarının bordür döşeme işlemini tamamladı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız